Au fost deschise inscrierile pentru a doua editie a Kids Education. Evenimentul va avea loc in perioada 4-5 octombrie, la Palatul Copiilor din Bucuresti si isi propune sa reuneasca cele mai bune oferte educationale pentru copii, dintre cele disponibile in prezent in Romania. Zeci de firme, institutii si organizatii care ofera servicii de educatie premium pentru copii sunt asteptate sa isi prezinte ofertele in cadrul Kids Education.

KidsEducationFoto: Jessco

"Ne face mare placere sa anuntam ca vom organiza o a doua editie Kids Education, la doar cateva luni dupa succesul primei editii. Mii de parinti si copii au fost prezenti la primul eveniment de acest fel din Romania si ne asteptam ca numarul vizitatoriilor sa creasca simtitor la editia din octombrie. Si asta deoarece, asa cum am dovedit deja, KidsEducation este locul in care parintii pot face o alegere informata pentru educatia copiilor." a declarat Jessie Constantin, director proiect KidsEducation.

Targul de oferte educationale KidsEducation are ca obiectiv organizarea periodica a unor evenimente de calitate, care vor reuni toate oferte de top ale institutiilor care activeaza in domeniul educatiei pentru copii.

La targul KidsEducation pot participa gradinite, scoli, afterschool-uri, edituri de carti pentru copii, firme care ofera cursuri extrascolare pentru copii, firme producatoare de jucarii educative, dar si ONG-uri, dedicate educatiei copiilor cu varsta intre 2-14 ani.

Intrarea vizitatorilor este libera. Programul de vizitare poate fi consultat pe site-ul evenimentului kidseducation.ro.

Parteneri media: HotNews.ro, SuntParinte.ro, UrbanKid.ro, Copilul.ro si GoKid. Partener radio: Itsy Bitsy.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati: Monica Belitoiu, PR Specialist, 0724.013.300, monica@jessco.ro