Una dintre cele mai renumite si premiate perechi de acrobati pe gheata din lume, Alexander Liubchenko (Ucraina) - Jean - Denis Sanchis (Franta) va sosi in premiera in Romania in luna octombrie la Bucuresti in cadrul Kings On Ice Olympic Gala! Cei doi vor prezenta o suita de elemente spectaculoase cu un grad ridicat de dificultate ce nu sunt permise in competitiile sportive, programe cu care perechea a intrat in Cartea Recordurilor. Acrobatii se alatura astfel distributiei Kings On Ice intr-o gala olimpica de exceptie pe data de 7 octombrie la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Alexander Liubchenko Jean - Denis Sanchis Foto: Amphitrion

Alexander Liubchenko si Jean - Denis Sanchis reprezinta una dintre cele mai tinere si de succes perechi ale patinajului acrobatic din intreaga lume. Cei doi patinatori s-au remarcat la nivel international in competitii sportive de patinaj artistic facand parte din echipele de profil ale Frantei. Cu fiecare reprezentatie, cei doi reusesc sa imbine complexitatea si frumusetea patinajului artistic cu adrenalina si amuzamentul numerelor de circ si ale elementelor de acrobatie. Dupa ani intregi de antrenament, numeroase competitii si reprezentatii unice, sportivii au reusit sa aduca acrobatia pe gheata in atentia publicului prin realizarea celei mai lungi sarituri din istorie cu care au intrat in Cartea Recordurilor. Cu miscari de maxima intensitate ce vor tine publicul cu sufletul la gura, Alexander Liubchenko si Jean - Denis Sanchis se alatura astfel distributiei Galei Olimpice Kings on Ice intr-un show de neuitat.

Biletele pentru spectacolul Kings On Ice Olympic Gala sunt disponibile online pe www.myticket.ro, in reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica si in libraria Mihai Eminescu la preturi cuprinse intre 120 si 400 lei. Biletele deja achizitionate pentru spectacolul ce ar fi trebuit sa aiba loc pe data de 5 aprilie 2014 raman valabile pentru data de 7 octombrie.