Kids Education va avea loc in perioada 4-5 octombrie, la Palatul Copiilor din Bucuresti si isi propune sa reuneasca cele mai bune oferte educationale pentru copii, dintre cele disponibile in prezent in Romania. Zeci de firme si institutii care ofera servicii de educatie premium pentru copii s-au inscris deja la eveniment. Centrul Educational Unirea, Mindcare, Scoala de Cuvinte si Okian sunt doar cativa dintre expozantii ale caror oferte vor fi prezentate in cadrul Kids Education. Inscrierile raman deschise pana la finalul lunii septembrie.

KidsEducationFoto: Jessco

"Interesul anteprenorilor romani pentru acest acest eveniment este in crestere, probabil si datorita faptului ca sectorul educatiei premium e in continua dezvoltare si atrage tot mai multi investitori. Iar faptul ca la Kids Education sunt reunite zeci de astfel de oferte educationale e avantajos nu doar pentru parintii care vor sa ia o decizie informata. Dupa cum s-a putut vedea si la prima editie, un astfel de eveniment e avantajos si pentru expozanti, care au ocazia de a-si prezenta cat mai atractiv ofertele si de a interactiona in mod direct cu publicul vizat, respectiv parinti si copii." a declarat Jessie Constantin, director proiect KidsEducation.

Targul de oferte educationale KidsEducation are ca obiectiv organizarea periodica a unor evenimente de calitate, care vor reuni toate oferte de top ale institutiilor care activeaza in domeniul educatiei pentru copii.

La targul KidsEducation pot participa gradinite, scoli, afterschool-uri, edituri de carti pentru copii, firme care ofera cursuri extrascolare pentru copii, firme producatoare de jucarii educative, dar si ONG-uri, dedicate educatiei copiilor cu varsta intre 2-14 ani.

Intrarea vizitatorilor este libera. Programul de vizitare poate fi consultat pe site-ul evenimentului http://kidseducation.ro/.

Parteneri media: HotNews, SuntParinte.ro, UrbanKid.ro, Copilul.ro si GoKid.

Partener radio: Itsy Bitsy.

Referinte

http://kidseducation.ro/

https://www.facebook.com/KidsEducation.ro