Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" invita copiii, cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani, sa-si petreaca o noapte la Muzeu, vineri 5 septembrie 2014, incepand cu ora 21,00. Demarat sub numele "Leganati de Deinotherium", programul, prin care ii invitam pe copii sa doarma alaturi de cel mai valoros exponat din expunerea permanenta, Deinotherium gigantissimum, a fost lansat in anul 2012 si s-a bucurat de un succes neasteptat. In vara anului trecut, peste 100 de "curajosi" au participat la controlul de inchidere a Muzeului, au ascultat povestea sau legenda pregatita de catre un cercetator, dedicata unui animal actual sau disparut, si au adormit in "Sala Deinotheriumului", visand, poate, la cum salveaza speciile de la disparitie.

Leganati de DeinotheriumFoto: antipa.ro

Venirea copiilor inscrisi, la Muzeu, este stabilita pentru ora 21.00, iar parintii sunt asteptati sa-i ia a doua zi, sambata, incepand cu ora 8.30, dupa ce copiii au servit micul dejun, constand in branzeturi proaspete asigurate de catre sponsorul programului, Delaco Fan Branza.

Inscrierea participantilor se face in limita a 20 de locuri, pe adresa de email: florentinap@antipa.ro sau la numerele de telefon 021.305.60.31. si 0729.074.127.

Ii asteptam pe toti cei mici care doresc si au "curajul" sa petreaca o noapte de neuitat in expunerea permanenta a Muzeului, alaturi de Deinotherium si cercetatorii Muzeului!

Costurile de participare sunt de 200 Ron/copil ; 300 Ron/doi frati ; 400 Ron/trei frati.

Detalii: www.antipa.ro si pe pagina de Facebook a Muzeului "Antipa": www.facebook.com/muzeulantipa

Informatii suplimentare despre programele educationale ale Muzeului: Florentina Purdescu, e-mail: florentinap@antipa.ro, 0729.074.127

Sponsori: LeoBurnett, The Geeks, EmailWing, Delaco Fan Branza, MediaIQ

Partener stiintific: DaVinci Learning

Parteneri media: Unitedmedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Orasul Meu, Avantaje, Revista Baby, Gradinite.com, Prokid.ro, GoKID.ro, Salut Bucuresti, inParc, mamica.ro, melc-codobelc.ro, agendacopiilor.wordpress.com, EduRomania - Portalul educatiei din Romania, HotNews, SmartWoman.