Sambata, 4 octombrie, incepand cu ora 10:00, isi deschide portile Kids Education, cel mai asteptat eveniment al toamnei in domeniul ofertelor educationale pentru copii. Evenimentul este dedicat parintilor, bunicilor, profesorilor si, desigur, copiilor. Kids Education va putea fi vizitat gratuit in perioada 4-5 octombrie, la Palatul National al Copiilor din Bucuresti.

La Kids Education vor participa zeci de expozanti - gradinite, scoli, afterschool-uri, edituri de carti pentru copii, firme care ofera cursuri extrascolare pentru copii, dar si ONG-uri, dedicate educatiei copiilor cu varsta intre 2-14 ani. Vizitatorii vor fi intampinati cu oferte unice, cu gratuitati la cursuri, tombole cu premii, ateliere si mini-spectacole, dar si alte surprize. Kids Education va fi deschis publicului sambata, 4 octombrie, si duminica, 5 octombrie, intre orele 10:00-18:00.

"Recomandam parintilor sa nu lase copii acasa! Kids Education este un eveniment pentru intreaga familie! Am pregatit si pentru copii si pentru adulti multe activitati interesante la scena Kids Education. Asta pe langa ofertele speciale pregatite de expozantii nostri, care sunt specializati in activitati de educatie pentru copii si sunt gata sa intampine vizitatorii cu cele mai noi si cele mai utile informatii din domeniu", a declarat Jessie Constantin, director proiect Kids Education.

Expozantii au pregatit si cursuri rapide sau lectii demonstrative, la care pot participa parintii si copiii care viziteaza targul. Acestea vor avea loc intr-un spatiu special amenajat si vor dura 30-60 de minute. Astfel, vizitatorii vor putea participa la atelierul "Dezvoltarea relatiei parinte - copil prin instrumente educationale" organizat de Happy Minds, la lectia demonstrativa "Matematica altfel" organizata de Centru privat de educatie "daVinci", la demonstratii live de muzica si magie, dar si alte activitati interesante. Pentru a vedea programul complet al lectiilor si atelierelor, vizitati siteul evenimentului http://kidseducation.ro/.

Partener radio: Itsy Bitsy.

Parteneri media: Hotnews, suntparinte.ro, urbankid.ro, copilul.ro si GoKid.ro.

-----

Kids Education are ca obiectiv organizarea periodica a unor evenimente de calitate, care vor reuni toate ofertele de top ale institutiilor care activeaza in domeniul educatiei pentru copii. Evenimentele Kids Education sunt organizate de compania Jessco.

-----

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Monica Belitoiu

PR Specialist

0724.013.300

monica@jessco.ro

http://kidseducation.ro/

https://www.facebook.com/KidsEducation.ro