Dupa concertul din 2013, Avishai Cohen Trio revine la Bucuresti in cadrul turneului de promovare al noului disc. Concertul va avea loc pe 6 noiembrie la Sala Radio. De ce este Avishai Cohen considerat unul dintre cei mai influenti basisti ai secolului? Unii cred ca datorita colaborarilor cu nume celebre precum Bobby McFerrin, Herbie Hancock sau Alicia Keys. Altii vor spune ca e vorba doar de o singura colaborare si un singur nume celebru. Chick Corea. Impreuna cu el, basistul israelian a fondat sextetul Origin, unde au cantat impreuna aproape 6 ani.

Avishai Cohen TrioFoto: Twin Arts

La fiecare concert, Avishai Cohen canta cu gesturi puternice de sculptor la o bucata masiva de instrument muzical. Smulge, indreapta, pune cate putin la loc. De fiecare data sculptura arata ca un contrabas, dar niciodata nu suna la fel.

Basul brut conduce ostilitatile si devine fluid fara sa-ti dai seama, totusi pastrand contrastul cu armonia pianului. Avishai defineste o forma, iar restul trio-ului sau redefineste jazz-ul.

Pe scena, alaturi de Avishai Cohen vor fi Daniel Dor-tobe si Nitai Hershkovits-pian.

Concertul incepe la ora 20:00, iar accesul in sala se face incepand cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toata durata concertului.

BILETE

Ultimele 40 de bilete disponibile pentru acest eveniment se gasesc la categoria I si costa 145 de lei. Pot fi achizitionate prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas) si online pe www.eventim.ro

Detalii pe www.twinarts.ro