In acest weekend se redeschide cinematograful in aer liber - CineParK - din Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle, acesta urmand sa functioneze pana pe 9 august. Astfel, in zilele de vineri, sambata si duminica, de la ora 19:30, vor fi proiectate pe un ecran in aer liber, filme artistice de actiune, drama, mister, comedie, thriller si aventuri. Pentru copii, CinePark vine cu un program special in fiecare sambata si duminica, de la orele 18:00. Accesul publicului in cadrul evenimentului CineParK este gratuit.

Timp de 6 week-end-uri, CinePark ii asteapta pe bucuresteni cu un program de aproximativ 30 de filme de referinta. "The November Man", cu Pierce Brosnan in rolul principal (vineri 24 iulie, 19.30), "O saptamana de pomina" (The Longest Week), "Fury", ultimul film al lui Brad Pitt (sambata, 4 iulie, 19.30), "Luptatorul" (The Wrestler), "Fata care s-a jucat cu focul" (The girl who played with fire) sau "Concertul" (The Concert) sunt doar cateva dintre peliculele ce pot fi urmarite la CineParK.

De asemenea, in fiecare sambata si duminica, de la ora 18:00, cei mici sunt invitati "sa intre in Dulapul lui Chloe", "sa se scufunde alaturi de Olly" si "sa ia parte la aventurile fratilor Staines".

Aflat la cea de a patra editie, CineParK se adreseaza tuturor celor care doresc sa isi petreaca timpul in aer liber, fiind o alternativa gratuita si accesibila la cinematograful clasic.Anul acesta CineParK ofera publicului noi atractii si o infatisare diferita: in Parcul Herastrau - intrarea Charles de Gaulle, va fi amenajata o zona speciala, in care spectatorii vor putea sta pe iarba sau pe scaune, alaturi de familie si prieteni.

Mai multe informatii aici.