Fundatia Calea Victoriei invita iubitorii de cultura la cursurile scolii de Vara, o serie de intalniri zilnice, de luni pana vineri, incepand cu ora 19:00.

Fundatia Calea VictorieiFoto: Fundatia Calea Victoriei

Iata cateva recomandari pentru luna august:

Atelierul de STIL VESTIMENTAR FEMININ, cu Valentina Balasa Ario, 3 - 6 August - Afla ce tinute si culori ti se potrivesc, cum sa-ti pui in evidenta punctele forte si ce piese vestimentare n-ar trebui sa lipseasca din garderoba unei doamne. Valentina Balasa Ario, fost model, in prezent consilier de imagine, te va ajuta sa-ti transformi imaginea pas cu pas, in functie de preferintele personale si de stilul tau de viata.

ARTA RENASTERII ITALIENE: Botticelli, Leonardo da Vinci, Michelangelo, cu Cosmin Ungureanu, 10 - 12 August - Arta europeana ar fi de neconceput in absenta Renasterii si a etapelor sale. Esti dornic sa afli mai multe despre perioada care a fixat temele specifice modernitatii europene si despre artisti de calibrul lui Sandro Botticelli, Leonardo da Vinci sau Michelangelo Buonarroti? Te asteptam la un curs de istoria artei gandit intr-o serie de 3 intalniri relaxate ce te vor introduce in universul miraculos al Renasterii italiene.

Scoala de vara de NETWORKING: Cum stabilim si mentinem relatii?, curs cu Cristian Ezri, 10 - 13 August - Relatiile pe care le construim sunt unul dintre cele mai valoroase lucruri pe care le detinem. Dar cum sa utilizam acest capital? Networking-ul ar trebui sa devina o a doua natura pentru omul modern.

Scoala de vara de ACTORIE, cu Smaranda Caragea, 17 - 22 August - Ce inseamna sa fii actor? Omul societatii de astazi are nenumarate roluri pe care si le asuma zilnic: in familie, la birou, pe strada etc. Te invitam sa incerci sa-ti descoperi eul autentic prin intermediul teatrului. sase zile in care vei invata cum sa iti folosesti mai bine calitatile si apitudinile pentru a te simti mai bine in societate, cu prietenii, dar si in fata unui public.

Cinci pasi spre STAREA DE BINE, curs cu Eduard Bucescu, 24 - 28 August - Exista metode prin care iti poti mentine sau proteja starea de bine, dincolo de anotimpuri, varsta si diversele provocari cu care te intalnesti in viata cotidiana. Starea de bine se castiga cu pasi marunti si nu este neaparat sinonima cu bunastarea, este acel sentiment inefabil care te face sa te bucuri de viata si de echilibru.

Programul complet al cursurilor lunii august poate fi consultat pe www.victoriei.ro iar inscrierile se fac la adresa contact@victoriei.ro