Iata ca a mai trecut un an de la una din cele mai "sangeroase" petreceri ale anului: I Kill You @ Monster Party. De data aceasta nebunia va avea loc in Trollo Pub - Soseaua Viilor nr. 11, Bucuresti. Lucrurile sunt simple: avem doua roluri, cel de victima si cel de atacator. Iar de aici imaginatia nu are limite.

I Kill You Monster PartyFoto: Trollo

Vino la o petrecere originala pentru a lasa libere cele mai ascunse fantezii ale tale in noaptea in care nimic nu este interzis. Nu-ti fie frica, I Kill You @ Monster Party este varianta perfecta de a petrece seara in care toata lumea lasa inhibitiile la o parte. Tot ce conteaza este sa te simti bine in pielea ta!

Anul acesta ti-am pregatit decoruri speciale si multe surprize din care iti putem dezvalui momentan: Choose Your Destiny Treasure Hunt, Bloody Beer Pong, face painting, o cabina foto, concursuri cu premii, degustare de vinuri de la Casa Panciu si multe alte activitati interactive menite sa te introduca in atmosfera I Kill You at Monster Party.

Atentie insa, dupa ora 12 noaptea se va dezlantui nebunia curata asa ca iti recomandam sa ne calci pragul incepand cu ora 10 seara. Iti promitem ca nu vei regreta.

Fane la Platane si invitatii sai vor asigura atmosfera cu care te-am obisnuit deja, iar cele mai bune costume vor fi premiate.

Ce mai astepti? Pune-ti imaginatia la lucru, costumeaza-te si vino sa petrecem impreuna noaptea in care nimic nu este ceea ce pare: victimele pot deveni atacatori si vice versa.

Accesul se face incepand cu ora 22:00, pretul intrarii fiind de 10 lei (shot la alegere inclus). Costumatia este obligatorie.

Anul trecut a fost cam asa: