Capitala este invada weekend-ul acesta de zeci de petreceri de Halloween. Hotnews prezinta in continuare o selectie a petrecerilor organizate de Halloween, dar si o lista scurta cu alte evenimente interesante care vor avea loc in acest sfarsit de saptamana in Bucuresti.

  • Daca doriti sa fiti mai aproape de spiritul sarbatorii de Halloween, poate ca ar trebui sa va luati inima in dinti si faceti o calatorie pana la Castelul Bran. Sambata sunteti invitati de insasi Contele Dracula la o petrecere de Halloween cu dovleci sculptati, vis rosu pentru adulti si bomboane pentru copii, proiectie de filme horror, dansul ielelor si muzica buna. Organizatorii va propun in seara de 31 octombrie un tur nocturn ghitat al Castelului Bran, pentru care veti plati 50 de lei si o petrecere la cort “Halloween After Party”, pentru care veti mai scoate din buzunar inca 50 de lei. Mai multe detalii gasiti pe pagina evenimentului.
     
    sursa foto: facebook.com
  • Daca nu va puteti desparti de Bucuresti in acest weekend, puteti sa dati o fuga pana la Ceainaria ARTea, unde sunteti asteptati de un “Cvadruplet de groaza”, la care “nu este indicat” sa mergeti singuri, sustin organizatorii. Biletele pentru acest spectacol sunt improvizate sub forma de donatii, in palarie. Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul ARTea.
  • Sambata, incepand cu ora 20, la TY Event Hall (Magazinul Unirea) are loc “cea mai terifianta petrecere de Halloween din Bucuresti”.  Ritmurile “Balului Ororilor” vor fi asigurate de Vita de vie si DJ-ul resident al petrecerii. Daca vreti sa-l ascultati pe Adi Despot fara sa bagati mana in portofel, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati in joaca costumatiilor horror. Cei care vor alege sa nu mearga costumati la petrecere, vor fi nevoiti sa plateasca 20 de lei pentru biletul de intrare. Pentru mai multe detalii puteti consulta pagina de evenimentului

sursa foto: facebook.com

  • In perioada 31 octombrie – 1 noiembrie la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia informatiei are loc cel mai mare concurs de robotica din Romania. In competitia Robochallenge 2015 vor intra in lupta 200 de roboti manati in concurs de cei 300 de participanti. La categoria “Mega Sumo” se anunta o batalie pe cinste avand in vedere ca primii trei clasati vor merge in Japonia la All Japan Robot-Sumo Tournment, cel mai mare turneu de profil! Mai multe detalii despre concurs gasiti pe robochallenge.ro.

    • Vreti sa stiti mai multe despre cultura continentului asiatic? In acest sfarsit de saptamana aveti ocazia sa mergeti la Asia Fest, primul festival din Romania dedicat promovarii valorilor culturale ale continentului asiatic. La festival va asteapta spectacole, muzica, dansuri traditionale, workshop-uri si ateliere de creatie, unde veti putea experimenta diverse tipuri de arta, expozitie de fotografie si pictura cu specific asiatic. De asemenea, puteti incerca si cateva preparate cu specific asiatic in Zona de food si Demonstratii culinare. Evenimentul gazduieste si o expozitie de produse si servicii care reuneste importatori si producatori din partea asiatica a globuli, din tari precum Japonia, China, Coreea de Sud, Vietnam, Turcia si multe altele. Mai multe informatii gasiti pe site-ul festivalului.

      sursa foto: facebook.com