In luna noiembrie, cel mai mare festival studentesc din Romania, UNIFEST, organizat de Uniunea Studentilor din Romania (USR), revine cu cea de-a XIV-a editie. In perioada 4 - 17 noimebrie 2015, 15 centre universitare imbraca straie de sarbatoare studenteasca, cand, sub deviza "distractie gratis, nu degeaba!", studentii pot participa gratuit la o serie de activitati menite sa promoveze cultura, educatia formala si non formala, necesitatea creativitatii, spiritul civic, sanatatea, sportul si rolul prioritar in societate.

In luna noiembrie, cel mai mare festival studentesc din Romania, UNIFEST, organizat de Uniunea Studentilor din Romania (USR), revine cu cea de-a XIV-a editie. In perioada 4 - 17 noimebrie 2015, 15 centre universitare imbraca straie de sarbatoare studenteasca, cand, sub deviza "distractie gratis, nu degeaba!", studentii pot participa gratuit la o serie de activitati menite sa promoveze cultura, educatia formala si non formala, necesitatea creativitatii, spiritul civic, sanatatea, sportul si rolul prioritar in societate. Organizatorii vor da startul festivalului, pe 4 noiembrie, la ora 14:00, printr-o conferinta de presa la Palatul Sutu.

Activitatile si manifestarile la care va invitam sa luati parte in cadrul festivalului UNIFEST sunt variate si acopera o gama vasta de interes. Daca sunteti pasionati de activitati culturale, teatru, film, umor, sport, muzica, daca doriti sa contribuiti la o campanie de donare de sange, daca vreti sa va imbogatiti bagajul de cunostinte printr-o serie de traininguri atractive si nu in ultimul rand daca vreti sa va distrati si sa cantati la concerte de notorietate, evenimente precum "Concert Mircea Baniciu", "Seara de Folk", "Stand up Comedy", "Cenaclul Cultural Artistic", "Noaptea Alba a Teatrului Studentesc", "Seara de Film Romanesc", "UNIFEST Sport", "Miss UNIFEST", "Balul Bobocilor", "Campania de donare de sange", "Dezbaterea- Student in 2015", "Sesiuni de Training", "MEGACONCERT Directia 5" cat si accesul gratuit la teatre si muzee, sunt doar cateva dintre modalitatile de a sarbatori timp de aproximativ doua saptamani prin cel mai mare festival national studentesc , UNIFEST.

Ca in fiecare an, pe tot parcursul festivalului, studentii vor avea acces gratuit la teatrele si muzeele din Bucuresti. Acestia pot intra in posesia biletelor in fiecare zi, de luni pana duminica, in intervalul orar 16:00 ￯ 19:00 venind la Sediul USR situate pe Calea Plevnei, nr 61 camera 9-10. Evenimentul nu s-ar putea desfasura fara sprijinul partenerilor institutionali ai Uniunii Studentilor din Romania: Ministerul Tineretului si Sportului, Primaria Bucuresti, Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti, Centrul de Proiecte si Programe Educationale si Sportive pentru Copii si Tineret Bucuresti-PROEDUS.

.

Pentru mai multe detalii accesati pagina de facebook https://www.facebook.com/unifest.ro

sau site-ul festivalului http://www.unifest.ro.