​Acest sfarsit de saptamana se anunta unul racoros, dar cu multe evenimente care sa-i incalzeasca pe bucurestenii blocati in Capitala. Pe langa protestele, care se anunta si pentru acest weekend, Hotnews prezinta in continuare mai multe idei pentru un sfarsit de saptamana reusit.

  • Festivalul de muzica SoNoRo incanta bucurestenii cu un al doilea weekend de muzica clasica in Palatul Cotroceni, Palatul Bragadiru, Ateneul Roman si alte sali de concert din Capitala. Editia a X-a a festivalului este una dedicata taramului visurilor si nostalgiei noptii. Festivalul este unul dintre putinele care se afla sub Inaltul Patronaj al Presedintiei Romane. Mai multe detalii despre program si bilete se pot gasi pe site-ul festivalului SoNoRo. 

  • Festivalul International al Teatrului Contemporan de Animatie ImPuls, organizat de Teatrul Tandarica, incepe in acest sfarsit de saptamana cu spectacole de teatru dedicate copiilor, tinerilor si adultilor. Teatrul bucurestean sarbatoreste, de asemenea, 70 de ani de existenta si ofera in schimb 70 de evenimente pentru publicul sau. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul Teatrului Tandarica. 

  • AUTOR - Targul international de bijuterie contemporana isi deschide portile in acest weekend in Sala Dalles. La cea de-a 14-a editie a targului vor fi prezenti peste 70 de designeri, care isi aduc creatiile de pe cinci continente doar pentru publicul roman. Autori din Japonia, Correa de Sud si Nicaragua isi vor prezenta bijuterile langa cele ale est-europenilor. mai multe detalii pe site-ul dautor.ro 

  • ATA Racing Show promite o cursa spectaculoasa cu doua masini in paralel, la care participa alaturi de sportivii din Campionatul National de Raliuri și sportivii din Campionatul National de Viteza în Coastă. Competitia se desfasoara la 30 de kilometri de Bucuresti, in localitatea Cocani de pe DN1A. Mai mult detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook a evenimentului.