Primul eveniment pe care l-am organizat la Trollo Pub a fost o conferinta de presa. Doar ca era deja vara, asa ca la urmatoarele evenimente am fugit in gradina. Savarsitu-s-au petreceri si concerte pana la granita cu frigul, cand ne-am adus aminte ca e bine si "acasa", in vastele incaperi ale Trollo Pub. De-atunci, facem ce-am invatat: petreceri! Le organizam pentru noi, pentru voi, pentru toata lumea din gasti, echipe, firme si corporatii. Asa ca acum, ca vine Craciunul, am pregatit pentru voi toti o-oferta-la-pachet-de-la-Mos-Craciun, cu bautura, mancare si cantare, distractie pe toate planurile.

Trollo PubFoto: Hotnews

Cuvintele-cheie sunt astea: "Petreceri @ Trollo Pub", cu mancare* si bautura cat cuprinde - vin, bere, whiskey, gin si vodca, cafea cand nu mai e loc de alcool, apa si suc pentru timizi. Si asta ca sa va simtiti nu ca acasa sau la birou, unde unii dintre voi trebuie sa spele vasele dupa petrecere! Pretul de pornire / persoana: 30 de lei.

La Trollo Pub, noi ne ocupam de toate, inclusiv de muzica LIVE, asa ca daca nu va e de-ajuns selectia de mp3-uri din laptop, chemam trupa de rock sau cantaretii de folk**.

Si daca nici asa nu-i bine, cantati voi!, pentru ca avem si cele necesare sesiunilor de karaoke.

Iar daca v-au placut prea mult povestile cand erati mici si va e dor de atmosfera de basm, vi-l aducem pe Mos Craciun. Cu tot cu sanie si reni in carne si oase.**

Rezervari, intrebari si confirmari:

0725 013 587

0720 033 993

*Daca nu va e foame, negociem doar meniul de bar - sa fie toata lumea multumita!

**Se platesc separat, ca nu-s ai nostri :)

Oferta generala

Pentru ca suntem speciali si ne place sa organizam evenimente, trebuie sa stiti de ce suntem capabili:

  • concerte LIVE, seri de club, seri de folk, stand-up comedy, seri de meci, seri de film, karaoke;
  • petreceri tematice, petreceri private, petreceri cu colegii de birou / scoala / facultate / academie;
  • dezbateri Q&A, teatru, ateliere - de toate felurile - pentru toate varstele; conferinte, filmari private;
  • jocuri si concursuri - Catan / Risc Commander / Urzeala Tronurilor / Sah / Table / Carti de jucat si de citit;
  • si nu in ultimul rand, celebrul joc american: BEER PONG.

Suntem Trollo Pub, ne gasiti pe Soseaua Viilor 11, colt cu strada Nasaud. Ne sunati la 0725 013 587 / 0720 033 993 si ne gasiti peFacebook si pe Instagram

---