Editia a doua a Targului de Craciun pentru Mamici la Superlativ organizat de mamicilasuperlativ.ro va avea loc pe 11 si 12 decembrie 2015 in Bucuresti. Targul este adresat familiilor cu copii si iubitorilor de produse naturale si artizanale si se desfasoara in cea mai frumoasa si mai inalta locatie din Bucuresti, chiar deasupra orasului – la etajul 34 din Sky Tower, turnul de pe Calea Floreasca 246C (intrarea prin Barbu Vacarescu, langa Promenada Mall).

Conceptul targului este unic in Romania. Desi participantii nu se cunosc intre ei, atmosfera familiara si calda reuseste sa creeze pe durata evenimentului o comunitate pozitiva si unita, pentru care umanitatea inseamna familie, apropiere de oameni de natura, deschidere sufleteasca si apreciere a talentului si muncii facute cu pasiune.

Pe langa expozitia cu vanzare de obiecte unicat, realizate de mamici pasionate de artizanat si produse naturale, atat copiii si parintii se vor bucura de un program cu totul special.

Vineri, de la ora 17, are loc workshopul dedicat metodelor si tehnicilor de prim-ajutor de baza, sustinut de Magdalena Dragan, asistenta medicala cu experienta de zece ani in urgente, fondatoarea mamicilasuperlativ.ro si coach.

Sambata incepe devreme, iar copiii se vor amuza cu Profesorul Servetel, vor fi uimiti ca papusile vorbesc cu adevarat atunci cand sunt animate de Crina Zvoboda, singura femeie ventriloc din Romania, si vor invata sa fie actori cu Andreea Turianu de la CentralArt Studio. Adultii vor avea astfel timp sa participe la conferinta pe teme de sanatate naturala sustinuta de Cristian Stanculescu, fondator HARMONY CLINIC, centru holistic de detoxifiere si terapii complementare. In plus, pentru cei care vor sa faca o fapta buna in apropierea Sarbatorilor, licitatia caritabila „Adopta un tablou” ofera picturi unice, realizate de o parte dintre cei 40 de copii copiii aflati in grija Asociatiei „Copiii Miei”, in beneficiul carora este organizata licitatia.

Intrarea este 5 lei pentru adulti; copiii beneficiaza de gratuitate.

PROGRAM

VINERI, 11 DECEMBRIE: 13.00-19.00

13.00-19.00 – Expozitie cu vanzare: obiecte unicat hand made ale mamicilor la superlativ

17.00-19.00 – Workshop: „Tehnici de baza de prim ajutor” (introducere notiuni de prim ajutor, prezentare situatii specifice, tehnici de prim ajutor de baza) cu Magdalena Dragan, asistent medical si coach.

SAMBATA, 12 DECEMBRIE: 10.00-19.00

10.00-19.00 – Expozitie cu vanzare: obiecte unicat hand made ale mamicilor la superlativ

11.30-13.00 – Program pentru copii: Profesorul Servetel (in paralel cu programul pentru parinti)

11.30-14.00 – Program pentru parinti: Conferinta „Detoxifierea si alimentatia – armonia corpului de la nivel celular” sustinuta de Cristian Stanculescu, fondator HARMONY CLINIC, centru holistic de detoxifiere si terapii complementare

14.30-15.30 – Licitatie caritabila: „Adopta un tablou” si momentul „Cutia de Craciun”, ambele dedicate celor 40 de copii aflati in grija Asociatiei „Copiii Miei”

16.00-16.45 – Spectacol pentru parinti si copii cu Crina Zvoboda, singura femeie ventriloc din Romania

16.45-17.30 – Program pentru copii: jocuri si execitii de actorie sustinute de actrita Andreea Turianu de la CentralArt Studio, bazate pe tehnici de respiratie si dictie distractiva, coordonare si atentie, muzica si creativitate, socializare in echipa pe diferite tematici actoricesti

MAMICILASUPERLATIV.ro

MAMICILASUPERLATIV.ro este un site care isi propune sa ofere mamelor alternative practice si sanatoase pentru cresterea armonioasa a copiilor si imbunatatirea experientelor si mediului familial. Astfel, site-ul prezinta sfaturi utile legate de sanatatea copiilor si ofera idei practice pentru abordarea naturista a celor mai des intalnite probleme, in masura in care acestea nu sunt grave si nu necesita tratament medicamentos, pune accent pe alimentatia sanatoasa ca factor important in dezvoltarea armonioasa a copiilor si mentinerea sanatatii si organizeaza periodic evenimente prin care promoveaza un stil de viata sanatos si natural: tabere familiale de nutritie, cursuri de prim-ajutor, targuri cu specific naturist si artizanal.