Vineri seara, 7 decembrie, la Clubul Taranului, baietii de la "Sarmalele Reci" au sustinut un concert aniversar, dar in acelasi timp au lansat albumul „O seara la Opereta – The Best of Sarmalele Reci". Avand in vedere ca trupa "Sarmalele Reci" a implinit 14 ani de activitate, cei prezenti au primit cate un buletin de "sarmalist".

Albumul, scos de Zoltan Andras (voce), Mircea Horvath (clape), Emil Viciu (chitara), Vladi Sateanu (bas) si Gabi Dragan (tobe), este cel de-al saselea din cariera trupei si contine 12 piese.

Zoltan si baietii au intretinut atmosfera prin melodii de pe albumul nou dar si melodii mai vechi precum "Prostia la putere", "Blues-ul baiatului sarac", "Toata lumea-n strada". Baietii au interpretat si melodia "O data in viata" a carei prezentare a fost facuta de catre Zoltan prin "O data in viata faci 14 ani".

Solistul a tinut sa multumeasca celor doua studente la arte "care au contribuit la punerea in pagina a buletinului de sarmalist", dupa cum a spus solistul trupei.

La sfarsitul concertului publicul a putut gusta din cele 700 de sarmalute pregatite pentru acest eveniment.

In urmatoarea perioada baietii vor sustine o serie de concerte prin tara la diverse evenimente in preajma Craciunului, dupa cum declara Zoltan in urma cu cateva saptamani intr-un interviu acordat Hotnews.ro.