Din 1 ianuarie in cinematografele romanesti, filmul "Surori bune si nebune" este o comedie savuroasa cu Tina Fey si Amy Poehler in rolurile principale. Te va inveseli garantat. Perfect pentru seara sau weekend, mai ales in perioada sarbatorilor de iarna, filmul te va face sa uiti de indigestie, necazuri ori griji pentru aproape de doua ore si iti va trezi apetitul pentru petrecere.

Surori bune si nebuneFoto: Ro Image 2000

Trailerul filmului "Surori bune si nebune":

Regizat de Jason Moore, "Surori bune si nebune" ni le prezinte pe Maura si Kate, doua surori nu foarte apropiate, care se intorc in orasul natal, Orlando, si afla cu stupoare ca parintii lor (interpretati de James Brolin si Dianne Wiest) au vandut casa in care au copilarit. Ele trebuie sa curete si sa-si elibereze camera cat mai repede, insa nostalgia le determina sa dea o ultima petrecere in casa care si-au creat atatea amintiri memorabile. Dupa cum probabil v-ati dat seama, majoritatea actiunii filmului se invarte in jurul petrecerii. In plus, invitatii va vor fi cunoscuti daca sunteti adeptii filmelor si serialelor de comedie precum The Mindy Project, Parks and Recreation sau Saturday Night Live.

Daca Amy Poehler ia rolul surorii mici, Maura, o tipa cuminte si responsabila, rol care i se potriveste de minune, Tina Fey este Kate, petrecareata familiei, plina de energie si fara frica - poate nu atat de convingatoare precum Amy, insa la fel de placuta si haioasa.

"Surori bune si nebune" este creat pe modelul unuia din trendurile momentului privind filmul de comedie: improvizatia. Actorilor li se ofera libertatea de a gresi replici, de a inventa unele noi si de a improviza pe baza chimiei si interactiunii cu ceilalti participanti. Rolul regizorului este de a edita cele mai bune momente. In cazul acesta, filmul merge foarte bine tocmai datorita interactiunii dintre Tina Fey si Amy Poehler, care sunt prietene si colaboratoare de peste 20 de ani, si astfel pot improviziona usor si in mod credibil.

Comedia a fost pe gustul meu si am iesit cu un mare zambet pe fata din sala; e posibil ca nu toti spectatorii sa guste genul, avand in vedere ca este pe stilul SNL (Saturday Night Live). Cele doua actrite sunt veterane ale show-ului american; ele au dus mai departe glumele in stilul SNL si in proiectele lor personale, precum acest film. Mie, personal, imi place mult acest tip de umor; filmul mi s-a parut foarte haios. Personajele au fost bine construite, glumele au mers, am regasit printre invitati fete cunoscute din SNL pe care le ador, si am ramas placut surprinsa de John Cena - tipul are carisma.

Daca vreti sa incepeti anul cu dreptul, cu umor si relaxare, incercati "Surori bune si nebune": este un film simpatic si usor de digerat, perfect pentru mini vacanta ce va asteapta.

Din distributie fac parte Tina Fey, Amy Poehler, Maya Rudolph, Ike Barinholtz, James Brolin, John Cena, John Leguizamo și Dianne Wiest.

Regizat de Jason Moore dupa un scenariu scris de Paula Pell, filmul "Surori bune si nebune" va avea premiera pe 1 Ianuarie 2016 in cinematografele romanesti si este distribuit de RO IMAGE 2000.