Ineditul eveniment 'No Pants Subway Ride' va avea loc duminica, in Capitala, participantii fiind invitati sa circule fara pantaloni cu metroul bucurestean, dar si sa doneze haine, informeaza organizatorii, potrivit Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

'Evenimentul 'No Pants Subway Ride' ('Fara pantaloni la metrou'), care are loc la nivel mondial incepand din 2002, se va desfasura pentru a doua oara consecutiv in Bucuresti, duminica, de la ora 15,00, iar intalnirea se va face la gura de metrou de langa Starbucks (de la Piata Unirii), unde locuitorii orasului sunt invitati sa se plimbe cu metroul fara sa poarte pantaloni, cu mentiunea importanta de a veni in boxeri sau pantaloni scurti, nu in chiloti tanga sau tetra', anunta organizatorii pe Facebook.

Ei fac un apel catre cei interesati de acest eveniment sa aduca haine pe care sa le doneze.

'Oricine are haine prin casa de care nu mai are nevoie sau care au ramas mici, le pot aduce intr-o punga separata si ni le pot oferi pentru a le da mai departe spre donatie catre un camin care se ocupa de persoane nevoiase. Doar pentru ca facem evenimente pentru distractie, nu inseamna ca nu ne preocupam si de partea sociala', se mai arata in mesajul publicat online.

Participantii trebuie sa aiba la ei un rucsac sau o sacosa pentru a depozita pantalonii, o cartela de acces la metrou sau bani pentru ea si 'mult entuziasm'. De asemenea, acestia trebuie sa poarte haine obisnuite de iarna (palarie, caciula, manusi etc.).

Participantii la manifestare isi vor scoate pantalonii in interiorul statiei de metrou, inainte de a intra in vagoane.

Ei trebuie sa se poarte cat mai normal posibil si sa nu interactioneze cu alti participanti la eveniment pe care nu ii cunosc. 'In cazul in care sunt intrebati de oameni de ce circula in acest mod, ei le vor spune acestora ca 'au uitat pantalonii acasa' si, da, le este 'un pic rece'. De asemenea, trebuie sa insiste ca este o coincidenta faptul ca si alte persoane si-au uitat in aceeasi zi pantalonii acasa', adauga organizatorii.

De asemenea, participantii trebuie sa stea in vagon ca de obicei. Pot citi o revista sau o carte sau sa aiba activitatile pe care le au de fiecare data cand circula cu metroul.

Evenimentul 'No Pants Subway Ride' urmeaza sa se desfasoare si la New York, Amsterdam, Barcelona, Berlin, Boston, Brisbane, Copenhaga, Helsinki, Lisabona, Londra, Los Angeles, Madrid, Miami, Montreal, Paris, Praga, Riga, Roma, San Francisco, Stockholm, Sydney, Toronto, Vancouver si Washington DC.