Evenimentul No Pants Subway Ride (Fara pantaloni la metrou), care are loc la nivel mondial incepand din 2002, este planuit sa se desfasoare pentru a doua oara si in Bucuresti, duminica, de la ora 15.00, cand locuitorii orasului sunt invitati sa se plimbe cu metroul fara sa poarte pantaloni.

HotNews.roFoto: Hotnews

Evenimentul No Pants Subway Ride se va desfasura pentru al doilea an consecutiv si in Bucuresti, duminica, de la ora 15.00, iar intalnirea participantilor va avea loc la iesirea de metrou Unirii - Hanul lui Manuc, informeaza Mediafax.

Bucurestenii sunt invitati sa se plimbe cu metroul fara sa poarte pantaloni, "cu mentiunea importanta de a veni in boxeri sau pantaloni scurti, nu in chiloti tanga sau tetra", potrivit paginii de Facebook a evenimentului.

Participantii trebuie sa aiba la ei un rucsac sau o sacosa pentru a depozita pantalonii, o cartela de acces la metrou sau bani pentru ea si mult entuziasm. De asemenea, acestia trebuie sa poarte haine normale de iarna (palarie, caciula, manusi etc.).

Participantii la manifestare isi vor scoate pantalonii in interiorul statiei de metrou, inainte de a intra in vagoane. La eveniment pot participa persoanele care sunt dispuse sa renunte la pantaloni la metrou si care au abilitatea de a-si pastra o atitudine indiferenta cu privire la acest lucru.

De asemenea, participantii la manifestare trebuie sa se poarte cat mai normal posibil si sa nu interactioneze cu alti oameni prezenti la eveniment pe care nu ii cunosc. In cazul in care sunt intrebati de oameni de ce circula in acest mod, ei le vor spune acestora ca "au uitat pantalonii acasa" si ca le este, intr-adevar, "un pic rece". Totodata, trebuie sa insiste ca este o coincidenta faptul ca si alte persoane si-au uitat in aceeasi zi pantalonii acasa.

In plus, participantii trebuie sa stea in vagon cum ar sta de obicei. Pot citi o revista sau o carte sau pot desfasura activitatile pe care le au de fiecare data cand circula cu metroul.

Totodata, in acest an, evenimentul din Capitala va avea si o dimensiune sociala. Astfel, persoanele care au acasa haine de care nu mai au nevoie le pot aduce intr-o punga separata si le pot oferi organizatorilor evenimentului pentru a fi donate unui camin care se ocupa de persoane nevoiase.

Evenimentul No Pants Subway Ride este planuit sa se desfasoare duminica, de la ora 15.00, in peste 60 de orase din lume, intre care New York, Amsterdam, Barcelona, Berlin, Boston, Brisbane, Copenhaga, Helsinki, Lisabona, Londra, Los Angeles, Madrid, Miami, Montreal, Paris, Praga, Riga, Roma, San Francisco, Stockholm, Sydney, Toronto, Vancouver si Washington DC.