Sambata, creatorii underground de moda au avut ocazia de a-si face cunoscute lucrarile la Fashion East Fair. Targul de moda a strans lucrarile a peste 33 de designeri de haine, pantofi, accesorii si jucarii urbane.

In clubul "La Scena", Fashion East Fair a pus la dispozitia vizitatorilor creatiile unicat a peste 33 de tineri designeri din intreaga tara. Cei doritori de un look nou au avut la dispozitie si serviciile unui make-up artist si hair stylist de renume international.

Prin fata standurilor cu haine, pantofi, bijuterii neconventionale si jucarii urbane s-au perindat sute de vizitatori. Acestia au putut admira si cumpara cercei, inele sau coliere pictate manual, gentute crosetate, colectii de haine, esarfe sau tablouri.

Originalitatea colectiilor a venit din faptul ca s-au prezentat doar piese unicat, lucrate manual, fara ca acestea sa fi fost introduse intr-un circuit de distributie si promovare clasic.

"Am reusit sa strangem laolalta o comunitate de tineri care, pana acum, practicau design-ul vestimentar doar ca hobby. Noi le-am oferit ocazia ca, incepand de la acest hobby, sa-si creeze o cariera; iar primul pas, acela de a crea legaturi intre tinerii designeri din toata tara, a fost facut", afirma Anca Amza, PR Manager Fashion East.

Organizatorii, Fashion East si Amigo, intentioneaza ca acest targ sa aiba loc trimestrial. Sau poate chiar mai des, avand in vedere ca "de la prima editie am avut reactii foarte bune. Au venit numerosi vizitatori si atmosfera a fost placuta", a mai spus Anca Amza.

Conform unui comunicat de presa, festivalul are ca scop promovarea valorilor culturii urbane in Romania si cultivarea interesul publicului pentru moda si stil.