In fiecare weekend, Bucurestiul tuna si aduna concerte, spectacole de teatru pe alese, targuri, vernisaje si petreceri tematice. Daca inca nu ti-ai facut planuri pentru Valentine's Day, iti prezentam o lista cu cele mai asteptate evenimente din perioada 12- 14 februarie. De la spectacole siropoase si proiectii despre formele variate ale iubirii, pina la petreceri "Anti Valentine's Day".

HotNews.roFoto: Hotnews

Sonic Fields la Arenele Romane

Vineri, 12 februarie, de la ora 22:00, la Arenele Romane se lanseaza Sonic Fields, un brand nou de evenimente techno si progressive. De ritmurile electronice se va ocupa DJ Noferini, unul dintre cei mai cunoscuti si respectati dj din Italia, iar lineup-ul va fi completat de romanii Synech, Marius Ene, Arisen & Himbrecht si Nic Briel.

H8 lanseaza albumul "GRI" la club Fabrica

H8 lanseaza vineri, de la ora 21:00, in Fabrica, cel de-al treilea album din cariera, intitulat "GRI", dupa o pauza de 6 ani. Trupa a sustinut numeroase concerte in tara si in strainatatesi a avut colaborari cu diversi artisti ai undergroundului autohton. Sint niste pionieri ai harcoreului din Romania.

Spectacol "Dragoste, in patru tablouri", la TNB

Teatrul National Bucuresti pune in scena vineri, de la ora 20:00, spectacolul "Dragoste in patru tablouri" de Lukas Barfuss in regia Elenei Morar. Spectacolul vine cu patru decoruri diferite, incaperi in care doua cupluri isi decid soarta. Este o piesa de teatru care prezinta dragostea cu bune, dar mai ales cu rele: gelozie, infidelitate si orgoliu. Din distributie fac parte Alexandra Fasola, Bogdan Nechifor, Liviu Chitu, Sorina Stefanescu si Lucian Iftime.

Proiectie BIEFF la Lente & Sotron

Sambata, 13 februarie, de la ora 20:00, Lente & Sotron organizeaza o proiectie de documentare despre variatele forme ale iubirii: de la afectiune impartasita, dragoste imposibile, erotism, atasament parintesc pina la date-uri online. Sase scurtmetraje te vor introduce in freamatul specific Valentine's Day.

Concert "Anti Valentine's Day" in Club A

Daca vrei sa serbezi dragostea intr-un stil "altfel", departe de inimioare, Club A are o traditie: petrecerea Anti Valentine's Day, unde va canta trupa Tapinarii.

Concerte We Singing Colors si Class, la Carturesti Carusel

Carturesti Carusel implineste un an sambata, 13 februarie. Considerata una dintre cele mai frumoase librarii din lume si cea mai mare din Romania, "Caruselul luminii" sarbatoreste in acest weekend un an de la deschidere. Sint pregatite premii pentru vizitatori si doua concerte: We Singing Colors de la ora 18:00 si Class de la 20:00.

Spectacol "Amalia respira adanc", la Unteatru

Spectacolul "Amalia respira adanc", de Alina Nelega, in regia Marianei Camarasan, cu actrita Cristina Casian, se joaca sambata, 13 februarie, la ora 19:00, la Unteatru (strada Sfintii Apostoli nr. 44). Destinul Romaniei, din anii '60 pana in 2000, ne este spus prin povestea unei femei ce-si traieste viata in acesta perioada. In ipostazele de adolescenta pioniera, mama, batrana cunoaste un traseu trist, pe care insa il strabate plina de candoare, seninatate si curaj. Pentru acest rol, actrita Cristina Casian a fost distinsa cu Premiul Uniter pentru Debut in 2008.

Targ For The Love of Fashion, la Vintage Pub

Sarbatoresti Valentine's Day, dar inca nu ai gasit un cadou pentru persoana iubita, da o fuga la targul For The Love of Fashion! La Vintage Pub din centrul vechi al capitalei vei gasi cadouri personalizate si decoratiuni interioare 100% handmade. Targul se desfasoare intre orele 12.00 si 19.00.

Gogosile Indragostitilor, la J'ai Bistrot

Daca ti se face pofta de ceva bun, J'ai Bistrot te invita duminica seara la o gogoasa. De Valentine's Day cuplurile sint invitate sa-si serveasca reciproc gogosi dulci si sarate, din retete ca la mama acasa, dar si din cele plecate si intoarse din Spania cu noi idei. Sortimentele sint la discretie: dulceata de portocale cu scortisoara, de sfecla rosie cu lamai si anason stelat, visine, mure sau afine.

Taraful de la Marsa in Club Control

Duminica, de la ora 20:00, esti asteptat in Control sa te iubesti ca-n Balcani. Nea Vasile promite o cantare de-ti inmoaie inima si genunchii, Iar dupa ce Taraful de la Marsa isi impacheteaza acordeonul, vioara, tambalul si contrabasul, petrecerea continua cu distractie in ritmuri balcanice si orientale, marca Balkanik! Festival.