Dupa Lenny Kravitz, alte doua nume de marca si-au confirmat concertele pentru vara 2008: trupa britanica de heavy metal Iron Maiden si cantareata originara din Australia, Kylie Minogue. Ambele evenimente vor avea loc pe stadionul Cotroceni.

Odata cu insanatosirea sa, Minogue revine cu lansarea unui nou album, "X". Pentru acesta a programat turneul KYLIEX2008, in cadrul caruia va concerta si la Bucuresti, pe 17 mai 2008.

Conform mediafax.ro, biletele se vor pune in vanzare din 18 decembrie la preturile de 70, 95, 130, 200, respectiv 400 lei si vor putea fi achizitionate in reteaua magazinelor Diverta si pe www.myticket.ro.

In varsta de 39 de ani, cantareata se afla la al zecelea album si a vandut, pana in prezent, 40 de milioane de bucati.

Rockerii de la Iron Maiden, Steve Harris, Bruce Dickinson, Dave Murray, Adrian Smith, Janick Gers şi Nicko McBrain, au confirmat al doilea concert in Romania. Acesta va avea loc pe 4 august 2008 si va face parte din turneul "Somewhere back in time". Spectatorii vor avea parte de un show elaborat care se va axa pe albumele lansate in anii '80, sustin organizatorii Emag!c Entertainment.

Steve Harris, basistul trupei, afirma pe site-ul oficial: "Am mai spus si in alte dati cat de mult ne place sa cantam in locuri noi si, desi am mai fost la Bucuresti in 1995, de data aceasta fanii vor avea ocazia sa il vada pentru prima oara pe Bruce cantand melodiile clasice Iron Maiden. Sunt sigur ca fanii vor fi la fel de incantati pe cat suntem si noi!".

Pentru acest turneu, rockerii britanici au organizat un concurs in urma caruia 60 de fani, insotiti de cate un prieten, vor putea intra primii pe stadion si chiar urca pe scena, alaturi de trupa. Mai multe detalii se gasesc pe ironmaiden.com.

Pentru acest concert s-au pus in vanzare cinci tipuri de bilete, la preturile de 50, 75, 130, 180 respectiv 240 lei, acestea fiind puse în vânzare pe www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta.

Membrii trupei au lansat pana acum 14 albume, vanzand aproximativ 70 de milioane de exemplare pana in prezent.