In luna mai se vor pune in scena spectacolele pentru copii: Iglu; Pinguinii Melomani; De-as fi scufita rosie; Insula Misterioasa; Un lup, o capra si trezi iezi.

IGLU (1-3 ani)

3 si 21 mai, ora 18:00 - Spectacol gazduit de Teatrul Excelsior

IGLU este o poveste senzoriala, fara cuvinte, care le ofera copiilor cu varsta cuprinsa intre 1 si 3 ani ocazia sa experimenteze, sa cunoasca. Ei vor intra intr-o lume unde vor fi indemnati sa fie creativi si curiosi, spectacolul dezvaluind, cu gingasie, sentimente, personaje si obiecte care se pot ascunde intr-un iglu de gheata.

PINGUINII MELOMANI (3-6 ani)

7 si 28 mai, ora 18:00 - Spectacol gazduit de Teatrul Excelsior

Micii spectatori sunt invitati sa faca parte din Clubul Pinguinilor Melomani, printr-un spectacol educativ si interactiv. Dorindu-si sa ajunga acasa, la Polul Sud, Pingunel si Pingunica fug de la circ, trec printr-o serie de incurcaturi si se ratacesc. Dar cu un nou prieten alaturi si cu ajutorul muzicii reusesc sa gaseasca drumul spre cel mai potrivit loc pe care sa-l poata numi acasa.

DE-AS FI SCUFITA ROSIE (7+)

7 si 28 mai, ora 11:00 - Spectacol gazduit de Teatrul Excelsior

Spectacolul propune o varianta moderna a cunoscutului basm scris de Charles Perrault si Fratii Grimm, in care Aniel, o tanara pasionata de Internet, isi doreste si reuseste sa devina Scufita Rosie. Spectacolul, o calatorie in timp si imaginatie, ne poarta in atmosfera unui orasel de provincie a carui viata tihnita este tulburata de aparitia unui strain ce seamana uneori cu un lup.

INSULA MISTERIOASA (7+)

21 mai, ora 11:00 - Spectacol gazduit de Teatrul Excelsior

"Insula misterioasa" este o poveste care hraneste fantezia, transformand sala de spectacol intr-un univers aparte, inspirat din peripetiile personajelor imaginate de Jules Verne. Este visul oricarui tanar care isi doreste sa inventeze unelte ingenioase si sa-si testeze cunostintele de geografie. Este simbolul aventurii prin care descoperi lumea si te cunosti pe tine insuti, vorbind despre curaj, despre rolul stiintei, despre natura si despre umanitate.

UN LUP, O CAPRA SI TREI IEZI (5+)

22 mai, ora 11:00 - Spectacol gazduit de Teatrul Excelsior

Prin procedeul de teatru in teatru - o poveste inclusa in alta poveste - spectatorii urmaresc, pe langa povestea lupului, a caprei si a iezilor, si povestea producerii spectacolului. Povestitorul din cartile de povesti este, in lumea teatrului, regizorul, cel care dirijeaza toate elementele scenei. El decide asupra continutului piesei, distribuie si indruma actorii, da un rol si semnificatie decorului si costumelor concepute de scenograf, introduce pasajele muzicale create de compozitor.

ACCES ȘI BILETE

Biletele se pot achiziționa de la Casa de Bilete din Piața Amzei, nr. 13 și în rețeaua Eventim, online pe www.eventim.ro, de la sediul Eventim – Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, sau din magazinele partenere: Germanos, Domo, Vodafone, Orange, Librăriile Cărturești și Humanitas.