Anouar Brahem Quartet concerteaza joi, 12 mai la Sala Radio in cadrul proiectului Jazz Night Out. Categoriile de bilete II si III sunt deja sold out si mai sunt foarte putine bilete in vanzare la categoria I.

Concert_ANOUAR_BRAHEMFoto: webPR.ro

Anouar Brahem va prezenta publicului cel mai recent album al sau, "Souvenance" aparut la prestigioasa casa de discuri ECM. Maestrul tunisian al oud-ului propune de aceasta data un proiect pe cat de altruist pe atat de personal, o muzica sensibila, pasionala si convingatoare.

Albumul "Souvenance" este, in acelasi timp, o extensie si o indrazneata delimitare de traditia pe care oud-ul o reprezinta, Anouar Brahem pozitionandu-se suveran intre respectul fata de instrumentul sau stravechi si dorinta de a inova. Artistul reuseste sa desprinda muzica araba de barierele traditiei si sa o introduca in actualitate, in prezentul generatiei sale, reconfirmand astfel oud-ul ca un simbol al continuitatii culturale.

Cel mai recent album al lui Anouar Brahem presupune si o formula inedita de prezentare, alaturi de el evoluand pe scena muzicienii Franᅭois Couturier la pian, Klaus Gesing la saxofon sopran si bass clarinet si Bjorn Meyer la bas electric.

Program

Concertul Anouar Brahem Quartet -Souvenance are loc pe 12 mai, ora 20:00 la Sala Radio din Bucuresti. Evenimentul este sustinut de Sensiblu si AVstore- Magazin specializat de echipamente HIFI si CINEMA.

Accesul in sala se face incepand cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toata durata concertului.

Bilete

Biletele ramase in vanzare pentru acest eveniment costa 175 de lei si pot fi achizitionate prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, magazinele Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas, benzinariile OMV) , online pe www.eventim.ro si in seara concertului de la punctul de vanzare Eventim, de la Sala Radio.

Detalii pe www.twinarts.ro si paginile de Facebook Twin Arts si Jazz Night Out.

Video