Artistul cu sapte nominalizari la Premiile Grammy in palmares, pianistul cubanez Omar Sosa concerteaza in aceasta vara, pe 30 iunie, la Jazz Night Out.

Concert OMARFoto: webPR.ro

Artistul va prezenta publicului din Romania cel mai recent album al sau, Ile. In dialectul etniei Lucumi din Cuba, ”ile” inseamna ”acasa„, iar pentru acest album muzicianul isi gaseste inspiratia intorcandu-se la radacinile Latin Jazz-ului din Cuba natala.

Produsul este unul ce imbina creativ jazz-ul cu muzica Afro-Cubaneza, stilurile clasice cubaneze fiind readaptate, reinterpretate intr-o maniera actuala, cu intermezzo-uri care creeaza atmosfera, alternate de tempo, improvizatii de pian sau saxofon.

Omar Sosa este insotit in aceasta fascinanta calatorie muzicala de muzicieni care i-au fost prieteni inca din copilarie, proiectul Quarteto AfroCubano incluzandu-i pe Leandro Saint-Hill la saxofon si flaut, Childo Tomas la bas si vocal si pe Ernesto Simson la tobe.

Program

Concertul Omar Sosa Quarteto Afro Cubano are loc pe 30 iunie 2016, ora 20:00 la Sala Radio din Bucuresti. Accesul in sala se face incepand cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toata durata concertului.

Bilete

Biletele pentru acest eveniment costa 115, 145, 175 de lei in functie de categorie, si pot fi cumparate prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, magazinele Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas, benzinariile OMV) si online pe www.eventim.ro.

Detalii pe www.twinarts.ro si paginile de Facebook Twin Arts si Jazz Night Out.

Video

Urmatoarele concerte Twin Arts:

Dhafer Youssef-27 octombrie-Sala Radio

The Victor Wooten Band feat. Dennis Chambers & Bob Franceschini-10 noiembrie-Sala Radio