Dupa seria evenimentelor de succes desfasurate in toamna aceasta la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti, Anul Nou vine cu suprize. Revelion la Preoteasa reprezinta o solutie pentru cei care nu au suficienti bani pentru un An Nou la Paris, dar nici nu vor sa stea inchisi in apartament sau sa stea in frig la petrecerile din piete in cea mai lunga noapte a anului.

La Preoteasa se pregateste un veritabil Party la Patrat. Acest lucru este garantat de muzica de club de la parter si cantarile live de la etaj. Printre invitatii la eveniment se numara Mircea Vintila, Timpuri Noi, Taxi, Mircea Bodolan, Tapinarii, MS si 15 grade.

Intrarea este 50 RON, respectiv 70 RON in seara evenimentului sau 300 RON pentru VIP area, unde invitatii se vor bucura si de freebar si bufet inclus. Se pot servi bauturi de tot felul si bufet traditional de la Radu (costul acestora nu este inclus in bilete), precum si sampania din partea casei la miezul noptii.

Biletele sunt disponibile in reteaua de magazine Diverta, online la www.ticketpoint.ro si la Casa de Cultura Grigore Preoteasa, Calea Plevnei, nr. 61.

Evenimentul este realizat cu sprijinul 24-FUN, Cotidianul, National TV, N-24, hotnews.ro, metalhead.ro, bestmusic.ro, acasa.ro, metropotam.ro.