Muzica de calitate, o locatie outdoor plina de verdeata si voie buna, un sortiment variat de bauturi si un rastel de biciclete si ping-pong. Asta promit organizatorii evenimentului Picnic Fonic, ce va avea loc in Gradina Uranus pe 25 si 26 iunie. Raresh, Cezar, Barac si Priku sunt doar cativa dintre dj-ii care vor pune muzica in weekendul ce sarbatoreste Sanzaienele, creaturi fantastice, ursitoare protectoare ale naturii, aducatoare de rod, leac si dragoste.

HotNews.roFoto: Hotnews

Petrecerea va incepe sambata la ora 22:00 si se va desfasura pe 2 scene. La scena "VIS" vor aduce muzica unii dintre cei mai apreciati DJ romani, Raresh, Cezar si Gescu, iar baietii de la Mandar vor veni pentru prima oara in aceasta formula in Romania.

La scena “ABIS" vor pune muzica artistii Anchorsong / Danaga / Morf / Wojtek Gasiorowski / Hermigervill.

“Va lasam sa descoperiti singuri cel putin unul dintre momentele lor unice, in timp ce va bucurati de atmosfera verii din gradina cu aer interbelic”, spun organizatorii.

Odata cu aparitia zorilor, de la ora 9:00, la pupitru vor intra Barac, SIT, Priku, Kozo si Cap. Ei vor pune muzica pana duminica seara.

In concluzie: 24 de ore de muzica buna , 2 scene inconjurate de un peisaj special, variate bauturi si felurite preparate de-ale gurii. Plus o zona de relaxare si jocuri.

Puteti cumpara bilete online de pe picnicfonic.ro.