Marti, 18 decembrie, la Sala Polivalenta a avut loc concertul sustinut de Shakin` Stevens. Artistul care a incantat lumea cu hituri precum "Marie, Marie", "Green Door", "Oh, Julie" sau "Merry Christmas Everyone" a facut un spectacol nemaipomenit in fata celor cateva mii de spectatori.

Publicul, care a dansat si cantat, a avut ocazia sa asculta melodiile aristisului interpretate live in maniera sa speciala. Unii au combinat muzica straina cu dansul popular romanesc, astfel incat la una dintre melodii cativa tineri au inchis o hora in mijlocul celorlalti.

Printre melodiile interpretate de artist au fost "Marie, Marie", "Oh, Julie" , "Give Me You Heart ", "You Drive Me Crazy" si "Lonely Too Long".

"Am cantat in multe tari din lumea intreaga. In Romania este prima oara cand sustin un concert si am un sentiment deosebit de placut pentru ca am fost invitat sa cant intr-o tara unde oamenii imi iubesc muzica. De aceea am inclus doua concerte in Romania in turneul de promovare pe care il sustin in prezent!" a declarat starul cu ceva timp in urma.

Pe 20 decembrie starul va concerta si in Timisoara. Spectacolul va incepe tot la ora 20.00, pe scena Salii Olimpia. Cel de-al doilea concert pe care Shakin’Stevens il va sustine in Romania este organizat cu sprijinul Primariei Municipiului Timisoara si al Consiliului Judetean Timis. Concertele din Romania fac parte din turneul international de promovare al celui mai recent album al sau, "Now Listen", lansat in primavara acestui an.