Joi, 20 decembrie, incepand cu ora 20, la Sala Polivalenta va avea loc un spectacol inedit pentru Romania: BOLLYWOOD – THE SHOW. Un spectacol opulent, plin de fantezie, in care dansatori, muzicieni si actori refac atmosfera filmelor bollywoodiene, o fantezie in care muzica si dansul se imbina cu naratiunea.

Intr-un love-story tipic filmelor indiene, spectacolul surprinde deopotriva elementele traditionale indiene, precum si moderna si glorioasa lume a cinematografiei bollywoodiene.

Spectacolul, este prezentat de Modus Production si este o productie impresionanta in care s-a dat atentie fiecarui detaliu. Luminile sunt create Liz Berry, care se ocupa de acest capitol si la concertele lui Robbie Williams. Aproximativ 700 de costume au fost create special pentru acest show, potrivit unui comunicat de presa.

In turneu european, artistii impreuna cu staff-ul de turneu si echipa tehnica se afla deja in Romania. Aici au fost foarte incantati de faptul ca au gasit zapada J. Pana la marele spectacol isi petrec vremea vizitand Bucurestiul, se intereseaza de istoria Romaniei (din care nu stiau decat despre Vlad Dracul – confundat cu Dracula) si declara ca se simt excelent.

Carol Furtado, protagonista spectacolului, a frant deja cateva inimi prin frumusetea sa exotica.

BOLLYWOOD – THE SHOW este un spectcol fascinant, pentru intreaga familie.