Les Elephants Bizarres, Grimus, Niste Baieti, Pinholes si Jurjak vor canta intre 2 si 4 septembrie la Verde Stop, in cadrul Bucharest Craft Beer Festival, festival dedicat iubitorilor de bere. Pe langa zeci de sortimente de bere, mancaruri diverse si muzica, evenimentul vine si cu un targ de viniluri, plus o expozitie de motociclete si biciclete.

HotNews.roFoto: Hotnews

Les Elephants Bizarres este una dintre cele mai iubite trupe indie din Romania, cu un stil inconfundabil electro synthpop. Inca de la inceputurile sale, in 2007, line-up trupei i-a inclus pe Claudiu Stirbei (tobe), Mihai Marin (bas) si Stefan Matei (voce), iar in 2014 acestora li s-au alaturat Enver Mamut (chitara) si Tudor Amarandei (synth/clapa). Elefantii promit un show plin de energie frumoasa, la Bucharest Craft Beer Festival, asa ca trompa sus!

Grimus este o formatie de rock alternativ din Cluj Napoca, infiintata in anul 2005, care intr-un timp scurt a ajuns un nume foarte indragit al scenei alternative. Bogdan Mezofi (voce), Valentin Rauca (chitara), Cristian Csapo (chitara), Lehel Kiss (clape), Titus Vadan (Bas) si Tamas Adorjani (tobe.

Niste Baieti sunt singura trupa care abordeaza stilul Muzica de petrecere cu distors si final glorios. Din dragoste si respect pentru compozitorii si interpretii care ne-au adus bucurii in anii copilariei, proiectul Niste Baieti propune transpunerea pieselor nemuritoare, scrise inainte, in timpul si dupa epoca "de aur", in ritmuri de punk rock, pentru a le pasa mai departe generatiilor tinere, in speranta ca ele vor fi indragite, gustate sau macar auzite si de ei - asa cum chiar ei se descriu.

Pinholes este o trupa tanara de rock alternativ/post-rock, infiintata in 2011. Avand in componenta pe Vladimir Ivanov (voce si chitara), Sergiu Ivanov (bass), Vlad Vartosu (chitara solo) si Paul Gradinaru (baterie), Pinholes au reusit sa cucereasca mintile si playlist-urile multor fani.

Stilul muzical abordat de Jurjak este electro-blues, iar piesa Soapte de pe albumul sau de debut "Lemon BLUEs" a reprezentat o revelatie a muzicii autohtone. La Bucharest Craft Beer Festival, unde Jurjak va prezenta si o serie de piese noi, alaturi de Daniel Olteanu (tobe) si Vladimir Pocorschi (chitara).

Program:

Vineri, 2 septembrie: 17:00 - 23:00, concert Niste Baietii

Sambata, 3 septembrie: 12:00 - 23:00, concerte Pinholes, Les Elephants Bizarres

Duminica, 4 septembrie: 12:00 - 23:00, concerte Jurjak, Grimus