Sony i-a oferit actorului britanic suma de 150 de milioane de dolari, pentru a se reintoarce in rolul spionului James Bond, pentru inca doua pelicule, potrivit site-ului contactmusic.com, care citeaza anumite surse. De asemenea, Sony pregateste "terenul" pentru un actor mai tanar in rolul lui Bond, anunta Mediafax.

In timp ce zvonurile despre cine ii va da viata spionului Bond in noile filme circula rapid, fanii vor fi fericiti sa afle ca mai exista speranta in cazul lui Daniel Craig. Potrivit unor surse, actorul s-ar putea reintoarce in rolul agentului 007, dupa ce i s-a oferit o suma colosala.

Radar scrie ca Sony a venit cu aceasta oferta deoarece se vrea o tranzitie lina catre un succesor mai tanar al agentului pe termen lung.

"Studioul este disperat sa asigure serviciile oferite de actor, in timp ce introduc un succesor mai tanar pe termen lung", a declarat o sursa pentru site.

Aceasta a mai declarat ca actorul in varsta de 48 de ani "a jucat genial", adaugand: "Toata lumea stie cat de adorat este de producatorii executivi, iar ideea de a-l pierde intr-un moment atat de crucial pentru franciza nu este o optiune, din punctul de vedere al sefilor".

"Daniel este cheia catre o tranzitie lina si sigura, in ceea ce ii priveste pe sefii Sony si Bond".

"Vor sa mai filmeze doua filme, care vor fi facute practic spate-in-spate, de preferat cu Daniel in rolul lui 007, inainte de a preda stafeta figurativ altcuiva, pentru un al treilea film, care va marca inceperea unei noi ere", a mai adaugat sursa.

De la lansarea ultimului film cu Bond, "Spectre/ Bond 24", au existat multe speculatii in ceea ce priveste actorul care ii va da viata agentului 007. Printre actorii carora li s-a "atribuit" rolul se numara: Idris Elba, Tom Hiddleston, Aidan Turner, James Norton si Michael Fassbender.