Actorul Nathaniel Buzolic, cel care il interpreteaza pe Kol Mikaelson in serialul-fenomen "The Vampire Diaries/Jurnalele Vampirilor", vine in Romania la cea de-a cincea editie East European Comic Con, ce va avea loc la Romexpo, intre 5 si 7 mai 2017.

Nathaniel Buzolic vine la Comic ConFoto: Comic Con

In varsta de 33 de ani, Nathaniel s-a facut remarcat in 2005, pe cand gazduia o emisiune pentru copii la Disney Channel, "Studio Disney". A mai avut, apoi, si cateva aparitii episodice in serialele "All Saints", "Home and Away" si "Water Rats". Primul sau rol intr-un lungmetraj avea sa fie cel al lui David din comedia australiana Offing David.

In 2011, lui Nathaniel i s-a oferit rolul sarmantului Kol Mikaelson, cel mai tanar supravietuitor al Familiei Originale, in The Vampires Diaries, serial care a creat un intreg cult in jurul sau la nivel international. Actorul apare si in spin-off-ul The Originals.

Nathaniel a jucat si intr-un episod din "Supernatural", numit "Bloodlines", scenariul episodului fiind initial menit sa se extinda intr-un spin-off intitulat :"Supernatural: Bloodlines". Noul serial a fost propus in 2014, insa CW, televiziunea care produce "Supernatural", a decis sa nu concretizeze proiectul, cel putin momentan. De asemenea, actorul joaca in filmul "Hacksaw Ridge", in regia lui Mel Gibson si in care ii are drept colegi de platou pe Andrew Garfield, Hugo Weaving, Sam Worthington si Teresa Palmer. Pelicula va aparea in cinematografele din SUA in luna noiembrie.

Nathaniel Buzolic se alatura, astfel, actorilor Craig Parker ("Spartacus", "Stapanul Inelelor") si Tom Wlaschiha ("Game of Thrones") pentru intalniri memorabile cu publicul din Romania la cea de-a cincea editie a celui mai mare eveniment de tip conventie din estul Europei - East European Comic Con.

  • Cea de-a cincea editie East European Comic Con s-a decalat cu 6 luni, urmand sa se desfasoare in perioada 5-7 mai la Romexpo. Decizia a fost bazata pe faptul ca multi dintre potentialii invitati (actori, artisti consacrati sau youtuberi internationali) nu au putut veni la evenimentul programat in noiembrie din cauza programului incarcat din aceasta perioada (de exemplu, filmarile pentru serialul "Game of Thrones" se incheie abia la finalul lunii noiembrie).

East European Comic Con se va extinde si va dispune de o suprafata de 20.000 de metri patrati, anunta organizatorii.

Evenimentul este destinat tuturor celor pasionati de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video si nu numai. In afara de intalnirile cu actori de la Hollywood, la East European Comic Con va asteapta o zona intreaga dedicata jocurilor video, precum si concursuri de cosplay pentru toti cei care doresc sa se transforme intr-un personaj preferat, dar si surprize rezervate amatorilor de Pokemon GO. Vor exista si quiz-uri, elemente de recuzita de pe platourile de filmare, interactiuni cu expozantii si cu cei mai importanti creatori de content din mediul online.