Vineri 16 septembrie, RFI te invită să participi la Park(ing) Day, unul dintre cele mai neconvenţionale evenimente de mediu din România. Pentru o zi îmbrăcăm cu gazon strada Lipscani, vom creea Parcul Natural Văcărești în miniatură și vom planta flori. Aducem ploaia, facem ateliere de permacultură și reciclare selectivă.

Parking DayFoto: RFI

Mihaela Dedeoglu, Valentin Panduru și invitații lor vor fi în mijlocul evenimentului. Vino și tu vineri 16 septembrie să te relaxezi la iarbă verde, în Bucureşti, cu ocazia Park(ing) Day.

Participă: Asociația Parcul Natural Văcărești, Kultivă, Romprest și City Garden.

Eveniment organizat de RFI România în parteneriat cu Apa Nova București și susținut de Primăria Municipiului București prin Arcub, Romstal, Seneca Anticafe și Chelgate România.

Despre PARK(ing) Day

PARK(ing) Day este un eveniment neconvenţional de mediu, iniţiat de către studioul de Artă Rebar din San Francisco, în anul 2005. El constă în aşezarea de gazon natural pe spaţiile acoperite cu beton din marile oraşe ale lumii. PARK(ing) Day înseamnă aproape 1.000 de parcuri, în peste 160 de oraşe din 35 de ţări şi şase continente. PARK(ing) Day se desfăşoară concomitent, la nivel mondial, în a treia zi de vineri a lunii septembrie.