Comedia #selfie69, in regia Cristinei Iacob, a adus in cinematografe weekend-ul acesta peste 25.000 de spectatori. Pelicula a surclasat in trei zile comediile americane de pe marile ecrane din Romania. Lansata pe marile ecrane pe 16 septembrie, a facut dublu fata de prima saptamana in cinema a primului film #selfie, lansat in 2014.

HotNews.roFoto: Hotnews

Indecent de romantic si feelingos de sexy, #selfie69 (2016) este sequel-ul succesului de public #selfie (2014), cel mai bine vandut film romanesc al anului 2014 si a fost lansat in cinematografe in 16 septembrie.

"Tinerii au nevoie de un film pentru ei in care se regasesc. Si se pare ca actorii romani pot depasi starurile de la Hollywood. E minunat cand vezi ca publicul se bucura de film, pentru ca noi toti l-am facut cu mare drag pentru ei, pentru spectatori. Ne dorim sa bucuram cu #selfie69 cat mai multi oameni. Avem nevoie de iubire si de zambete largi in viata noastra. Veniti la film cu mic, cu mare, nu o sa va para rau. Ah, la acest film, parintii au voie doar cu acordul copiilor", spune Cristina Iacob, cea care a regizat filmul.

Dupa aventura din #selfie, de dinainte de bacalaureat, #selfie69 spulbera mitul urban potrivit caruia casnicia nu aduce fericirea... Ba dimpotriva! Dar, pentru a ajunge la aceasta concluzie, cele trei gratii bune si nebune din #selfie, Roxi (Olimpia Melinte), Yasmine (Crina Semciuc) si Ana (Flavia Hojda) trebuie sa treaca prin capcanele, tentatiile si pericolele ce apar in urma unui pariu total "prajit", ce devine viral pe facebook: care dintre ele se marita prima in trei zile?! Asa ca, plecate-de-acasa, atat la propriu cat si la figurat, ele cauta cu inversunare inelul mult visat de fiecare mireasa latenta. Dupa cateva preludii si tentative imprevizibile, cele trei descopera iubirea acolo unde se asteapta cel mai putin.

Cei peste 25.121 spectatori au petrecut aproape 2 ore in compania insolitelor personaje care intra in situatii hilar de comice, fierbinti si neasteptat.

Din distributie fac parte: Olimpia Melinte (Roxi), Vlad Logigan (Magi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Alex Calin (Brain), Levent Sali (Mihai), alaturi de Alina Chivulescu (Cecilia) si Razvan Vasilescu (Nea Ceausu). Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Silvia Busuioc, Marian Ralea, Alex Bogdan, Angel Popescu, Andrei Hutuleac, alaturi de actori consacrati sau debutanti, printre care Maria Dinulescu, Mihaela Mihut, Radu Gabriel, Emilian Oprea, Raluca Aprodu, Tudor Aaron Istodor, Sergiu Costache, George Pistereanu, Rudi Rosenfeld, Camelia Zorlescu, Con Horgan. Loredana Groza, Antonia, Razvan Fodor, Lidia Buble, Adela Popescu, Radu Valcan, Virgil Iantu, Speak, Codin Maticiuc sunt cativa dintre invitatii speciali ai filmului.

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache si Tudor Potra, iar imaginea ii apartine lui Barbu Balasoiu.