Comedia #selfie69, in regia Cristinei Iacob, a adus in cinematografe la finalul acestei saptamani 63.016 spectatori, situandu-se pe primul loc in box-office-ul din Romania, ca numar de spectatori si incasari realizate in saptamana 19 - 25 septembrie. Filmul a fost lansat in 16 septembrie si a surclasat in aceasta perioada productiile hollywoodiene de pe marile ecrane din Romania.

HotNews.roFoto: Hotnews

#selfie69 (2016) este sequel-ul succesului de public #selfie (2014), cel mai bine vandut film romanesc al anului 2014 si a fost lansat in cinematografe in 16 septembrie.

Dupa primul weekend in cinematografe filmul a fost vizionat de peste 25.000 de spectatori.

Cele trei protagoniste interpretate de Olimpia Melinte, Flavia Hojda si Crina Semciuc raman de sexy si in #selfie69, dar mult mai imprevizibile decat in primul #selfie, acestea fiind aruncate in mai multe situatii amuzante in urma pariului lor intitulat "cum sa te mariti in 3 zile?"

Cei peste 63.000 de spectatori care au vazut filmul pana acum, au petrecut aproape 2 ore in compania insolitelor personaje care intra in situatii comice, fierbinti si neasteptate.

Din distributie fac parte: Olimpia Melinte (Roxi), Vlad Logigan (Magi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Alex Calin (Brain), Levent Sali (Mihai), alaturi de Alina Chivulescu (Cecilia) si Razvan Vasilescu (Nea Ceausu). Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Silvia Busuioc, Marian Ralea, Alex Bogdan, Angel Popescu, Andrei Hutuleac, alaturi de actori consacrati sau debutanti, printre care Maria Dinulescu, Mihaela Mihut, Radu Gabriel, Emilian Oprea, Raluca Aprodu, Tudor Aaron Istodor, Sergiu Costache, George Pistereanu, Rudi Rosenfeld, Camelia Zorlescu, Con Horgan. Loredana Groza, Antonia, Razvan Fodor, Lidia Buble, Adela Popescu, Radu Valcan, Virgil Iantu, Speak, Codin Maticiuc sunt cativa dintre invitatii speciali ai filmului.

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache si Tudor Potra, iar imaginea ii apartine lui Barbu Balasoiu.