Luni, 31 decembrie, incepand cu ora 19.00 in Piata Constitutiei va avea loc o petrecerea de revelion cu muzica live, show-uri de lasere si lumini si focuri de artificii.

Spectacolul va incepe cu un recital de muzica latino, sustinut de cativa dintre cei mai indragiti artisti din Romania: Mandinga, Analia Selis si Pepe.

Petrecerea va continua cu muzica rock, iar publicul va avea ocazia sa asculte cateva trupe tari ale genului precum Iris, Vama, Timpuri noi si Voltaj. De asemenea, Dj Nicky va incinge atmosfera pe tot parcursul noptii.

Evenimentul este organizat de Primaria Municipiului Bucuresti prin ArCuB – Centrul pentru Proiecte Culturale al Capitalei.

Inainte si dupa miezul noptii, Phoenix firedancers vor realiza doua spectacole de lasere si flacari. Focurile explozive si efectele speciale vor fi ingredientele show-urilor care combina dansul acrobatic, elemente moderne de circ si costumele sofisticate intr-un decor animat de culoare şi artificii .Trupa este alcatuita din atleti olimpici, dansatori, muzicieni, experti ai artelor martiale, artisti vizuali si tehnicieni, potrivit organizatorilor.

Invitata speciala a serii este cantareata britanica Sophie Ellis-Bextor, una dintre vocile de referinta ale britpop-ului actual. In muzica sa se amesteca ritmuri pop, disco si influente ale muzicii electronice din anii 80. Piesele sale precum Take me home, Get over you, Catch you, Music gets the best of me au ajuns in timp record in topurile britanice si europene, aducandu-i artistei numeroase discuri de platina si aprecierea publicului.