Cea mai mare pictura murala din Bucuresti va vea 18 metri inaltime acoperind in jur de 360 de metri patrati de desen. Proiectul va fi finalizat cel mai probabil pe 19 noiembrie, fiind realizat pe o cladire din Regie de catre cei de la Sweet Damage Crew, scrie Mediafax.

Sweet Damage Crew - muralFoto: Vimeo

Pentru desen s-au pregatit 100 de litri de vopsea lavabila si peste 150 de spray-uri cu vopsea, estimandu-se un total de 200 de ore de munca, unele dintre ele desfasurandu-se la 20 de metri inaltime fata de sol, distanta la care baietii vor urca cu ajutorul unei nacele.

Daca vremea va "tine" cu ei, cei de la Sweet Damage Crew vor termina pictura peste aproximativ doua saptamani.

Sweet Damage Crew (http://www.facebook.com/SweetDamageCrew) este o echipa de sapte grafferi, patru dintre acestia fiind implicati in proiectul celei mai mari picturi murale din Bucuresti: Recis, Lost.Optics, Pandelee si Cage (adica Florin B, care este si manager de proiect). "Blocurile ar trebui să fie un pic mai colorate faţă de griul ăsta obositor din Bucureşti", a spus artistul pentru Mediafax.

Referitor la mărimea picturii, Cage a spus că este posibil că pictura să acopere o suprafaţă de 400 metri pătraţi, adăugând că aceasta ar trebui finalizată până la data de 19 noiemebrie, dacă vremea va fi bună.

Sweet Damage Crew este o echipă de grafferi cu peste 15 ani de experienţă în acest domeniu care s-a ocupat de-a lungul timpului de mai multe picturi murale cunoscute bucureştenilor, cum ar fi cea din strada General Eremia Grigorescu, de pe cladirea hub-ului artistic Point (imagine:https://goo.gl/NZImgs) sau cea de la Grădina cu Filme (imagine -https://goo.gl/PCJTIhşi video -https://vimeo.com/128812613).

Sweet Damage Crew - MURAL Gradina cu Filme 2015 from Sweet Damage Crew on Vimeo.