Pasionatii de patinaj au la dispozitie primul patinoar in aer liber din cartierul bucurestean Obor, in cadrul centrului comercial Veranda. Acesta are o suprafata de 650 de metri patrati, este deschis zilnic, iar accesul costa 15 lei in timpul saptamanii si 20 de lei in week-end.

Patinoar VerandaFoto: Golin

Patinoarul este deschis in fiecare zi, intre orele 10:00 si 22:00, iar cu pretul unui bilet, vizitatorii pot petrece o zi intreaga pe patine. Accesul costa 15 lei de luni pana joi, iar de vineri pana duminica, pretul este de 20 de lei. In acelasi timp, iubitorii acestui sport pot opta pentru un abonament lunar sau pentru tot sezonul. Sarbatoritii au acces gratuit, in timp ce grupurile de peste 10 persoane beneficiaza de reduceri.

Vizitatorii au optiunea de a inchiria patinele cu 15 lei intreaga zi. De asemenea, cei care doresc sa se initieze in tainele acestui sport, pot apela la un instructor.

Esplanada exterioara a Veranda Mall va gazdui in viitor o serie de evenimente dedicate comunitatii din Obor, precum un targ de Craciun si spatii pentru practicarea sporturilor in aer liber pe timpul verii, mai anunta reprezentantii centrului comercial.

Sursa foto: Facebook