Doctor Strange, filmul realizat de Scott Derrickson, cu actorul britanic Benedict Cumberbatch in rol principal, s-a mentinut pe primul loc al box office-ului nord-american pentru a doua saptamana consecutiv, avand incasari de 43 de milioane de dolari, potrivit agentiei Exhibitor Relations, citata de AFP.

Doctor StrangeFoto: CineForum

Cea mai recenta productie Marvel a avut incasari de 43 de milioane de dolari in acest weekend, dupa doar doua saptamani de la difuzare, potrivit Exhibitor Relations. Filmul a fost lansat mai devreme in Statele Unite.

Dupa ce cariera ii este distrusa in urma unui accident, Stephen Strange, un chirurg stralucit, dar arogant, dobandeste o perspectiva noua asupra vietii. A doua lui sansa apare cand este luat sub aripa protectoare a unui vrajitor care il va antrena pentru a apara lumea de fortele malefice.

In regia lui Scott Derrickson si avandu-i in rolurile principale pe Rachel McAdams, Benedict Cumberbatch, Mads Mikkelsen si Tilda Swinton, "Doctor Strange" spune povestea neurochirurgului Stephen Strange, a carui viata ia o turnura teribila in urma unui accident de masina care ii rapeste capacitatea de a-si folosi mainile.

Marvel incheie astfel anul cu un nou succes la box-office."Doctor Strange" este un origin story grefat in universul Marvel aflat in Faza a treia in materie de filme, care nu se abate de la reteta testata cu succes in ultimii ani.