Creativitatea s-a simtit ca la ea acasa si timp de 10 zile a convietuit alaturi de neconventional in spatiul din strada Cuza Voda 92. Grolsch Residence a fost locul unde s-au mutat oamenii creativi si au pregatit concerte in sufragerie, expozitii si live performences. A fost locul unde ai putut sa stai la o bere alaturi de cei mai misto oameni din industria creativa si sa faci parte din procesul lor de creatie.

Grolsch ResidenceFoto: Hotnews

Cea mai recenta provocare Grolsch a inceput pe data de 4 noiembrie, iar pana pe 13 noiembrie, programul din Grolsch Residence te-a indemnat si te-a chemat sa iei parte la seri pline de distractie si neconventional. Alaturi de Alexei Turcan, Ana si Ionut de la Into the World, ALLKIMIK, baietii de la Wood Be Nice si Dan Amariei din trupa Omul cu Sobolani, , ai avut parte de o serie de experiente pline de creativitate, iar distractia a fost gazda fiecarei seri.

Live performences si exercitii de sound design si sesiuni de inregistrari cu MUSE QUARTET au fost doar o parte din suprizele pregatite de Alexei Turcan, iar fiecare consumator a putut sa faca parte din aceste activitati.

Impreuna cu Ana si Ionut consumatorii au vazut ce inseamna o zi din viata unui calator si au intrat in povestile de calatorie spuse de ei, iar instalatiile senzoriale Into the World au recreat pentru consumatori salbaticia din sunetele naturii.

Alaturi de ALKIMIK fiecare vizitator a avut posibilitatea de afla ce inseamna cu adevarat fotografia de dinainte de filtrele de Instagram. Experimentele de cianotipie si demonstratiile de ambrotipie au conturat workshopurile realizate de catre ALKIMIK si au adus in prim plan tehnici traditionale si alternative de fotografiere.

Impreuna cu baietii de la Wood Be Nice, vizitatorii si pasionatii de crafting au participat la construirea unor panouri acustice si la realizarea unor instalatii colaj. Iar momentele de reciclare artistica au adus mai aproape de consumatori modalitati creative prin care poti sa refolosesti dozele de bere si niste obiecte mai vechi pentru a face un corp de iluminat neconventional.

Membru fondator al formatiei Omul Cu Sobolani, Dan Amariei le-a pregatit consumatorilor o serie de inregistrari pentru viitorul album al trupei alaturi de Nucu si membrii trupei OCS, iar vizitatorii Grolsch Residence au avut ocazia sa asiste la o sesiune de repetitii cu piese din trecut, necantate in concerte.

Alaturi de fiecare invitat care i-a trecut pragul, Grolsch Residence a insemnat zece zile de experiment, de iesit la bere intr-un spatiu neconventional pentru creativii din noi. In perioada 4-13 noiembrie fiecare din noi a experimentat creativitatea chiar la ea acasa si a strans o serie de povesti de spus la bere mai tarziu. Pentru concerte, interviuri realizate in Grolsch Residence, dar si pentru a afla despre viitoarele provocari Grolsch, stati cu ochii pe site-ul Experimentalist.ro.