Editia de Craciun a targului Cloud No. 9 va avea loc pe 17 si 18 decembrie, la Crystal Palace Ballrooms din Capitala, unde peste 70 de designeri romani au pregatit creatii care sa inspire in alegerea celor mai spectaculoase cadouri de sarbatori in sectiunile: design vestimentar, bijuterie de autor, accesorii, vintage autentic, decoratiuni, cosmetice si cadouri pentru copii.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cloud No. 9 ii reuneste pe unii dintre cei mai creativi designeri romani, precum Otilia Flonta, Mihaela Glavan, Alexandra Abraham, Ana Kaloni, Clara Rotescu, Csilla Tulogdy, Bianca Popp, Hanami, Iutta, snob., Bookletta, Lure Studio, alaturi de nume influente din fashion-ul romanesc ca Dana Rogoz, Sore Mihalache si Carmen Negoita si colectiile care le poarta semnatura, intr-un eveniment recomandat de stilistul Ovidiu Buta.

Acesta va sustine o conferinta in care va face recomandari de styling pentru cele mai cool tinute de sarbatori, iar celebrul fotograf Marius Baragan va fi la Cloud No. 9, pe 17 si 18 decembrie, pentru a face un cadou unic de Craciun: un portret alaturi de familie sau de prieteni, in jurul bradului de Craciun.

Targul va fi deschis in cele doua zile intre orele 11.00 si 20.00, iar accesul se va face pe baza unui bilet in valoare de 10 lei.