Cristina Iacob, regizorul comediei #selfie69, incepe castingul pentru urmatorul sau film, "Suge-o, Ramona!", bazat pe romanul omonim cu peste un milion de cititori online, semnat de comediantul Andrei Ciobanu.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cristina Iacob, regizorul comediei #selfie69, filmul romanesc care a adus in cinematografe un numar record de peste 143.000 de spectatori, a inceput castingul pentru urmatorul sau lungmetraj, "Suge-o, Ramona!". Filmarile vor incepe in vara.

Scenariul filmului este semnat de Andrei Ciobanu si de Alex Cotet, pe baza cartii omonime scrise de Andrei si care a avut peste 1 milion de cititori online.

„Caut cumva acul in carul cu fan, avand in vedere ca avem nevoie de tineri care sa arate de 16 ani, dar sa aibe deja 18 ani impliniti. Se repeta cumva istoria de la #selfie, acum, cu alti protagonisti. Sper sa ii gasim pe cei potriviti cat mai devreme, pentru a putea intra « in cantonament » impreuna”, spune Cristina Iacob.

Titlul cartii m-a respins initial. Nestiind despre ce este vorba, Suge-o, Ramona! nu m-a atras sa o citesc decat atunci cand am vazut-o in librarie: o carte de peste 400 de pagini, citita de mai mult de 1 milion de tineri; adolescenti care au ales sa citeasca si altceva inafara paginii de Facebook. Am fost placut surprisa sa gasesc o poveste frumoasa de dragoste, prin care am trecut cu totii in perioada adolescentei, scrisa cu mult umor, si care se intampla exact in perioada in care am facut si eu liceul. M-am regasit in multe situatii. Este Romanul adolescentului miop al zilelor noastre”, mai adauga regizorul.

Castingul pentru Suge-o, Ramona! va fi realizat in perioada urmatoare la Iasi, Bucuresti si Cluj si se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 18-25 de ani.

Cristina Iacob s-a intalnit deja cu participantii la casting din Iasi la finalul saptamanii trecute duminica (27 noiembrie).

La Bucuresti, castingul va avea loc miercurea viitoare, 30 noiembrie, la Cinema City Parklake (Liviu Rebreanu 4), si luni (5 decembrie), la UNATC (Strada Matei Voievod 75-77).

La Cluj, regizorul se va intalni cu participantii la casting duminica (11 decembrie), la Facultatea de Teatru si Televiziune (Strada Mihail Kogalniceanu 1) din cadrul Universitatii Babes-Bolyai si luni (12 decembrie), la Cinema City Cluj Iulius (Strada Alex Vaida Voievod 53-55).