Ada Milea a transformat versurile unuia dintre cei mai iubiti poeti romani contemporani in cantece pline de dramatism, candoare si umor. Alcool, un spectacol realizat de catre regizorul Mihai Maniutiu, pe versurile lui Ion Muresan si muzica Adei Milea, va fi pus in scena joi, 1 decembrie, de la ora 19:00, la Teatrul Nottara din Bucuresti.

Alcool, la Teatrul NottaraFoto: Adi Bulboaca

Mihai Maniutiu a semnat regia spectacolului, iar scenografia ii apartine lui Adrian Damian - cunoscut publicului din Bucuresti datorita productiei "O intamplare ciudata cu un caine la miezul noptii" de Mark Haddon, de la Teatrul National "I.L. Caragiale".

In evenimentul de la Teatrul Nottara danseaza coregrafa Vava Stefanescu, iar pe scena, alaturi de Vava si de Ada Milea, sunt Bobo Burlacianu (Bobo de la Fara Zahar), Vladimir Ivanov (de la Pinholes), tobarul Alexandru Neagu, impreuna cu actorii Teatrului Nottara Ada Navrot, Ioana Calota, Crenguta Hariton, Gabriel Rauta, Alexandru Jitea.

"Alcool " este "un spectacol la granita dintre teatru si muzica, dintre umor si amaraciune, dintre speranta si damnare, dintre luciditate si uitare, dintre o lume care ar putea fi luminoasa, dar se ingroapa singura intr-o prapastie".

Biletele se pot achizitiona online, direct de pe site-ul Teatrul Nottara, iar preturile variaza intre 29.16 lei (pret redus) si 47.52 lei (bilet normal).