Jejja Ekstrom, cunoscuta drept Yeya este o diva a dansului specific culturii hip hop, iar pe de 5 si 6 ianuarie 2008 se va afla la Bucuresti. Dupa ce a lucrat alaturi de dansatorii Madonnei din "Confession Tour", StreetBeat Dance School are deosebita onoare de o avea pe Yeya invitata pentru „Check my style" Workshop, un seminar de dans de doua zile bazat pe 3 stiluri noi de dans - New Style, House, Lyrical, ce va fi completat cu lectii de

Dancehall tinute de catre Mircea Ecxarcu, instructor la StreetBeat.

Primul weekend al noului an aduce in Bucuresti o coregrafa deosebit de apreciata de catre specialistii dansului noii generatii.

A pornit din Suedia, a castigat un renume international, iar acum Yeya preda cursuri de dans de mai bine de 13 ani intr-un stil nemaintalnit la workshopuri specializate, atat in Europa, cat si peste Atlantic, in Statele Unite ale Americii. Fiind unul dintre cei mai in voga instructori/coregrafi de hip-hop din lume la ora actuala, Yeya este recunoscuta pentru creativitatea si indrazneala coregrafiilor sale si este solicitata in toate colturile lumii.

In ultimul sau proiect, ea a lucrat impreuna cu dansatorii Madonnei din "Confession Tour", iar in mai 2007 a tinut o serie de workshop-uri in SUA si Canada, predand printre altele si la "Boogiezone" in Los Angeles, pentru cea mai mare comunitate de dans din Statele Unite.

Workshop-ul tinteste atat dansatorii profesionisti, cat si pe amatorii care doresc sa guste putin din stilul de predare international. Acestia trebuie sa plateasca intre 30 si 170 lei in functie de numarul sedintelor pe care le vor face.

Cei interesati sunt asteptati sambata, 5 ianuarie intre orele 15.30 si 21.00 si duminica, 6 ianuarie intre orele 08.30 si 14.30 in Calea Dorobantilor 163, sector 1, Bucuresti ( la sala de sport a Scolii Generale nr. 45 "Titu Maiorescu" ). Organizatorii sunt pregatiti sa acomodeze participanti din toata tara. Constanta, Oradea si Clujul si-au aratat deja interesul si trimit reprezentanti, potrivit unui comunicat de presa.

StreetBeat Dance School este una dintre cele mai apreciate scoli de street dance din Romania, fiind primul organizator de workshop-uri profesioniste de gen. Prin acest tip de evenimente dar si altele bazate pe aceeasi tema – street dance-ul, StreetBeat contribuie activ la dezvoltarea profesionalismului acestui sport in Romania.