Fiecare dintre noi iesim prin cluburi, pub-uri, baruri sau discoteci pentru cateva ore de distractie. In general se merge pe principiul "sunt cu prietenii mei, asta inseamna ca ma simt bine", dar nu intotdeauna, fiindca mai conteaza si locatia. Fie ca optam pentru un club mai simplu, fie ca mergem intr-un club de fite, vrem sa ne simtim bine.

Daca intrebi pe cineva "Care este cel mai trendy club din Bucuresti?" raspunsul va fi Bamboo, acesta este primul in topul cluburilor cu pretentii din Bucuresti. Bamboo este cel mai cunoscut club frecventat de lumea buna, de vedete, fie ca sunt actori, cantareti sau pur si simplu oameni de afaceri.

Kristal Glam Clubeste, de asemenea, un club in care coktailurile si bauturile exotice sunt printre atractiile principale, dar si preturile sunt pe masura. Acest club este situat pe strada J.S. Bach nr 2, in sector 2, Bucuresti.

Club Fuchsia, situat pe strada Ion Brezoianu nr 18, este un club care se autodefineste print-o atmosfera incendiara si garanteaza distractie 100%, dupa cum se afirma pe site-ul oficial www.fuchsia.ro.

Daca ajungeti pe Strada Bacani nr 3, o sa gasiti acolo Clubul Cabaret, un loc care prinde viata dupa miezul noptii si unde tinuta este obligatorie, ceea ce este normal pentru un club cu pretentii.

Clubul Bonsai, de pe Magheru nr. 24, se afla si el printre fruntasii topului. Cu o capacitate de aproximativ 500 de persoane, acesta este o optiune foarte buna pentru cei care cauta distractie si lume buna, in week-end devenind neincapator pentru cei dornici de experiente noi.

Clubul Fratellieste mai deosebit, ziua este o atmosfera linistita, un loc unde iti bei cafeaua sau iei micul dejun, dar seara totul se transforma, clubul devine neincapator si se danseaza pana dimineata. Deoarece este un club de fite, clientii se situeaza intre middle class si high class, dar si preturile sunt pe masura clientilor. Contactat telefonic, unul dintre patronii clubului a declarat ca, in prezent, clubul functioneaza doar pe str. Nicolae Golescu, nr. 5. Cel din Calea Floreasca 159 a fost devastat in urma unui incendiu, pe 3 ianuarie a.c.

Lista acestor cluburi continua cu Clubul Gaia. Potrivit unui reprezentant al clubului, acesta este situat pe langa Lacul Floreasca, pe strada Banu Antonache, nr 44, in perioada septembrie-mai. Pe timpul verii, clubul isi muta locatia pe str. Tarmului, nr. 19. In cazul clubului Gaia, parerile sunt impartite: in timp ce unii spun ca e club de fite 100%, altii afirma ca este doar un club obisnuit.

Oricum, lista poate continua. Daca stiti astfel de cluburi, spuneti-ne si haideti sa descoperim impreuna avantajele si dezavantajele lor, dar si a celor de mai sus.