Sambata a adus un record absolut de participanți la cel mai mare festival din țară, Untold de la Cluj: organizatorii estmează că în perimetrul festivalului au intrat peste 90.000 de participanți, potrivit Actual de Cluj.

Untold 2017Foto: Hotnews

Doar pe stadionul Cluj Arena, locul central al festivalului, s-au aflat la un moment dat simultan 62.000 de persoane – la cel mai așteptat show al ediției, al DJ-ului Armin van Buuren. Festivalul însă numără și o scenă în Sala Polivalentă, o alta în afara ei și alte patru în parcul central al orașului, din vecinătatea stadionului.

Dj-ul olandez aclamat la toate edițiile festivalului a mixat până după ora 8 dimineața, deși fusese programat să rămână pe scenă doar două ore, între orele 3 și 5. Show-ul lui Armin van Buuren a fost transmis live integral pe pagina de facebook a festivalului, dar și pe pagina artistului, și a cumulat mii de vizualizări din toată lumea.

Pe Cluj Arena a mixat aseară pentru prima dată în România și DJ Marshmello, DJ-ul despre care nu știe nimeni cum arată căci la concerte are o mască pe cap.

Citeste tot articolul pe Actual de Cluj