In perioada 7 - 10 septembrie va avea loc, la Romexpo, Bucharest Street Food CARNIVAL, cel mai mare carnaval de street food din Europa de Est, potrivit organizatorilor. Evenimentul reuneste artisti internationali (Club des Belugas, N.O.H.A, Touch & Go), artisti romani (Subcarpati, Vama) si aproape o suta de vendori de street food.

Bucharest Street Food CARNIVALFoto: Hotnews

"Anul acesta, avand in spate experienta a peste 10 festivaluri dedicate street food-ului organizate in toata tara, ne intoarcem la Romexpo cu un concept mai amplu si mai spectaculos. Dupa atatea festivaluri, este momentul unui Carnaval! Cu o suprafata dubla fata de cea alocata anul trecut festivalului bucurestean de street food, cele mai apreciate food truck-uri din Romania, zeci de artisti locali si internationali, trei scene dedicate artistilor stradali din intreaga Europa si demonstratii culinare sustinute de cei mai cunoscuti chefi romani, credem ca The Carnival va pune Bucurestiul pe harta manifestatiilor de street food remarcabile din lume¬, a declarat Florin Itu, organizator Bucharest Street Food Carnival .

Peste 50.000 de romani sunt asteptati in cele 4 zile de festival, potrivit organizatorilor.

Pentru mai multe informatii despre eveniment si program detaliat, va invitam sa vizitati pagina de Facebook www.facebook.com/BucharestStreetFoodFestival/

Pretul unui abonament, valabil pe toata durata destivalului, este de 30 lei, pana pe 31 august, iar dupa aceasta data pretul va creste la 40 de lei. Biletul de o zi va fi 15 lei. In fiecare zi, intre orele 12.00 - 15.00, intrarea va fi libera.