Trupa Impact a lansat in aceasta luna noul album, intitulat "Back To Music" . Materialul discografic marcheaza revenirea trupei in zona muzicii de club, acesta fiind genul care a impus-o pe piata muzicala. Trupa a colaborat pe partea de creatie cu Emanuel, iar pentru sound si masterizare cu BeatMusic.

“Back To Music” este un album cu piese atat in limba romana, cat si in limba engleza. Textele in limba engleza au fost compuse de Cristina Haios, iar pentru cele in limba romana, artistii au colaborat cu mai multi textieri, potrivit unui comunicat de presa.

Tintind patrunderea pe piata muzicala europeana, trupa Impact se pregateste pentru lansarea celui de-al doilea extras pe single de pe acest album. Primul single “Love Or I Die” este in heavy-rotation de mai bine de doua luni in playlisturile posturilor de radio, iar videoclipul poate fi vizionat pe posturile tv specializate.

In afara de megahitul "Love Or I Die", albumul contine piese precum" Ai tu habar", "Delight", "Break Up", "Dreamin’ ", "Love Someone", "Transilvania", "Ce ai pierdut", "Doar pentru ea", "Are You That Far?".