Lungmetrajul „Jurassic World: Un regat în ruină / Jurassic World: Fallen Kingdom” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, în care trei filme au debutat între primele trei poziţii, potrivit news.ro.

Filmul, continuare a blockbusterului din 2015, regizat de J.A. Bayona, cu Chris Pratt şi Bryce Dallas Howard în rolurile principale, a generat încasări de 831.366 de lei şi a fost vizionat de 33.968 de spectatori. potrivit cifrelor comunicate de Cinemagia.

Drama biografică „Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar / Loving Pablo”, regizată de Fernando León de Aranoa, a debutat pe locul al doilea în clasament. Filmul, cu Javier Bardem şi Penélope Cruz în rolurile principale, a generat încasări de 433.651 de lei şi a fost vizionat de 20.724 de spectatori.

Animaţia „Prinţul fermecător / Charming” a debutat pe poziţia a treia în topul românesc de weekend, cu încasări de 240.082 de lei şi 12.124 de spectatori.

Filmul de acţiune „Taxi 5”, regizat de Franck Gastambide, a coborât - după al treilea weekend - o poziţie, până pe patru, după ce a generat încasări de 219.325 de lei şi a fost vizionat de 10.493 de spectatori.

Pe locul al cincilea în top s-a clasat „Deadpool 2”, în coborâre trei poziţii. Lungmetrajul cu Ryan Reynolds în rol principal a generat, în al cincilea weekend de la premieră, încasări de 211.974 de lei şi a fost vizionat de 10.222 de spectatori.

Filmul horror „Moştenire diabolică / Hereditary”, cu Toni Collette şi Gabriel Byrne în distribuţie, a debutat pe locul al şaselea în box office-ul românesc de weekend, după ce a generat încasări de 153.786 de lei şi a fost vizionat de 7.759 de spectatori.

Comedia „Operaţiunea Ham-Ham / Show Dogs” a coborât, după al patrulea weekend de la premieră, trei locuri, până pe şapte, cu încasări de 123.082 de lei şi 6.992 de spectatori.

Tot trei poziţii a coborât, după al patrulea weekend de la premieră, „Solo: O poveste Star Wars”, spinoff regizat de Ron Howard. Filmul se află pe locul al optulea, cu încasări de 98.630 de lei.

Comedia romantică „Clubul femeilor dezlănţuite / Book Club”, cu Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen şi Mary Steenburgen în distribuţie, s-a clasat pe locul al nouălea, în coborâre trei locuri. Pelicula a generat - în al patrulea weekend de la premieră - încasări de 91.102 lei şi a fost vizionată de 3.151 de spectatori.

Pe locul al zecelea s-a clasat comedia romantică „Amnezie cu surprize / Overboard”, regizată de Bob Fisher şi Rob Greenberg. Filmul a coborât trei poziţii, în al şaselea weekend, cu încasări de 78.777 de lei.