Joi, 28 iunie, de la orele 17.30, Opera la bibliotecă vă prezintă un spectacol extraordinar cu cele mai importante momente din opera Cavalleria rusticana de Pietro Mascagni cu concursul artiștilor Eugen Secobeanu - în rolul lui Alfio, Adriana Dumitru – Santtuzza, Daniel Stoica - Turridu, Adina Secobeanu – Lola.

Opera la bibliotecaFoto: Hotnews

Artiștii vor fi acompaniați la pian de Anatol Rogut. Evenimentul va avea loc la Sediul Central al Bibliotecii Metropolitane București, Str. Tache Ionescu, nr. 4. Intrarea este gratuită, iar accesul în sală se face în limita locurilor disponibile.

Proiectul Opera la Bibliotecă urmărește să promoveze muzica de opera prin intermediul unor artiști consacrați, oferind, în același timp, o șansă de exprimare muzicienilor aflați la început de drum, fie ei studenți, masteranzi, doctoranzi sau absolvenți ai academiilor de muzică din țară (București, Cluj și Craiova), uniți prin pasiunea pentru ceea ce fac și prin dorința lor de a o împărtăși publicului în spațiul primitor al Bibliotecii Metropolitane București.