Dupa succesul avut cu piesa “Baby is Crying”, care a impresionat pana si pe mai marii de la MTV Londra, trupa Firma a inceput sa lucreze la un nou material discografic pe care vor sa il lanseze pe piata europeana.

Cu toate ca inca nu au lansat un al doilea single de pe albumul “Exit”, cel de-al doilea album din cariera lor muzicala, baietii din trupa Firma se gandesc serios sa patrunda pe piata internationala cu un album integral in limba engleza.

Sub indrumarea lui Rocca, solistul trupei, Sorin, Lama, Erhan si Andrei muncesc de zor in fiecare zi in studio pentru a compune cele mai potrivite piese pentru acest material discografic.

Piesele merg pe aceeasi linie cu care trupa si-a obisnuit deja fanii, numai ca de data aceasta melodiile vor avea un caracter punk un pic mai pronuntat. Si pentru ca nu vor sa isi dezamageasca fanii, Rocca si Bogdan Popoiag se gandesc deja la scenariul clipului pentru cel de-al doilea single de pe albumul “Exit”.

Ei si-au propus ca in aceasta primavara sa filmeze un videoclip la o piesa in limba romana, potrivit unui comunicat de presa.